Kollektiv Turmstrasse přijedou do Roxy

Kollektiv Turmstrasse přijedou do Roxy

11. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nemají rádi škatulky, milují Berlín, nebojí se experimentovat a neradi se nechávají ovlivňovat. Do Prahy míří další zástupci Solomunova německého labelu Diynamic, mistři producentského řemesla, kteří neváhají vystoupit z davu a vydat se ještě nikým neprošlapanou cestou, Kollektiv Turmstrasse. 
5. února se v ROXY po pěti dlouhých letech opět objeví berlínská dvojice Kollektiv Turmstrasse. Po H.O.S.Hovi a Solomunovi půjde v krátké době o třetí zástupce úspěšného labelu Diynamic. „Diynamic music míří v současnosti na hudební vrchol, a i proto se  teď snažíme ukázat českému publiku jejich celou hudební paletu. Kollektiv Turmstrasse mně hluboce zasáhli, poslouchám je hlavně při práci a jsem si jistá, že naživo to bude skvělá párty“ vysvětluje dramaturgyně Lenka Senová.
 

Cristian a Nico nejsou na scéně nováčky a už od roku 2000 zaplavují hudební svět jedinečnou produkcí vydávanou na labelech Connaisseur, jejich vlastním Musik gewinnt Freunde a v poslední době především Diynamic. “Cesta je pro nás důležitější než odměna, za kterou míříme. Hudba není složitá věda, je to umění” popisují pánové svůj emotivní styl balancující mezi minimalem, deep housem a atmosférickou elektronikou. Funguje skvěle jak při domácím poslechu, tak především v klubovém prostředí. 

Dlouhá Strasse se v únoru opět zahalí do berlínské atmosféry. Že to není klišé, se nám pokusí dokázat ti, kteří tento pojem sami už roky definují.

FB Event: https://www.facebook.com/events/454727058058713/

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOLLEKTIV TURMSTRASSE

Pátek 5. 2. 2016
Vstup: 300 - 400 Kč
Vystupují:
Kollektiv Turmstrasse (Diynamic/DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika