Art Department vystoupí v dubnu v Roxy

Art Department vystoupí v dubnu v Roxy

13. 01. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zajímá tě, jak a kdo učí špičkovou house music v Kanadě? Pokud ano, přijď 8. dubna do Roxy, kde bude přednášet torontský profesor deep a tech housu na fakultě umění - Art Department. Dříve dvoučlenný projekt, dnes jen jednočlenný, ale silnější než kdy předtím! 
Příběh Art Department je od samého začátku jeden velký úspěch. Na hudební scéně se strhla obrovská vichřice nesoucí jejich jméno, která za sebou nechala zbořené zdi a bariéry mezi jednotlivými žánry. Namísto nich postavila novou katedru umění hudebního undergroudu (Without You – ft. Seth Troxler). V dubnu loňského roku oznámili Art Department odchod Kennyho Glasgowa, který se rozhodl vydat na sólovou dráhu.

Art Department

Jonny White je nyní jediným profesorem vlivného projektu, který vznikl jako společné úsilí s dlouholetým kamarádem. I přes veškerou zodpovědnost, která mu tím připadla, nedává svým studentům prostor k pochybnostem. “Já si prostě jenom užívám té možnosti objevovat cokoli, co cítím a navíc se tím můžu živit” popisuje Jonny a dle posledních ohlasů je na dobré cestě. Časopis Spin.com zařadil vystoupení Art Department mezi 10 nejlepších momentů na Movement Festivalu v Detroitu - rodišti techna. 
 

Art Department je svým způsobem rarita ve světě elektroniky. O tom tě přesvědčí i nedávno vydaný song Kisses For Roses. Dej dohromady deep beaty, osobitost, instrumentální prvky, trochu ponuré atmosféry a na téhle katedře umění uspěješ!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ART DEPARTMENT

Pátek 8. 4. 2016
Vstup: od 320 Kč
Vystupují:
ART DEPARTMENT (CAN), Arturo Legorreta & Animal Print (Materia.fm), Fatty M
2nd stage: 2K & Eska
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika