Páteční MoOn:FX s Pavlem Bidlem

Páteční MoOn:FX s Pavlem Bidlem

01. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Není v Praze moc klubů, které mají takovou historii jako Radost FX. Pražská legenda mezi kluby, kde se psali „dějiny“ naší elektronické scény, hlavně tedy té houseové. A po rozsáhlé rekonstrukci, která nedávno v klubu proběhla, se můžete těšit na nové mejdany s prvotřídními lineupy, jakým je třeba párty MoOn:FX.
Bude radost si v klubu Radost užívat večírky, které si pro vás klub chystá. Zútulněný interiér, nový a naprosto nadupaný zvuk od Funktion One a vymazlený lounge bar jsou jen střípky toho, na co vše se můžete v klubu těšit. 

Párty MoOn:FX, která vznikla ve spolupráci s Vychytane.cz Djs Crew, pro vás bude pravidelně připravovat sestavu účinkujících z naší domoviny a ze zahraničí a bude se soustředit především na Djské live projekty, nebo na live projekty jako takové. Jména, která jsou v zahraničí již velmi opěvovaná, ale my jsme je zatím neměli možnost slyšet živě, hledejte vždy právě na párty MoOn:FX. Již nyní je koncept akce jasně dán a můžeme prozradit, že se máte na co těšit. 

Na premiéře této akce se představí nám všem velmi dobře známý a charismatický Pavel Bidlo, který byl právě v těch naprostých počátcích naší taneční scény jeden z TOP Djs a s klubem Radost byl velmi úzce spjat. Pavel si pro své fanoušky ale připravil jedno obrovské překvapení. Nebude totiž vystupovat sám!! Doprovodí ho, zcela exklusivně, krásná slečna, říkající si Agnes, se svým podmanivým vokálem a violou. Jako členka kapely Republic of Two, support hudebnice např. Emy Smetany má bohaté zkušenosti a do Pavla vytříbené selekce tracků jistě velmi přispěje. 
Projekt 4BeCome1, který založil v roce 2010 Dj Ketan s několika hudebníky, je již na naší hudební scéně také relativně známý. Precizní Djská práce a jedinečné vstupy hudebníků jsou vždy zárukou procítěného hudebního vystoupení, které si rádi užijete znovu a znovu. Projekt vystupuje v různých sestavách, kdy v plném počtu skýtá Dje a až 5 hudebníků s dechovými nástroji a perkusi. Na party MoOn:FX se Ketan potká právě se spoluzakladatelem projektu, neuvěřitelně flexibilním a nekonečně talentovaným hudebníkem, djem a spolumajitelem Urban Traffic Rec. Flautistarem, který si s sebou doveze saxofon, příčnou flétnu, samplery a elektronický AKAI a předvede svou show, která nemá obdoby. Navíc hosting na MoOn:FX pojal „Flauti“ jako svou oslavu narozenin! My přejeme hodně štěstí a jsme moc rádi, že se po velmi dlouhé době 4BeCome1 představí právě s ním. 

Mladý, zatím neznámý talent německé hudební scény Markus Hoyer, bude dalším hostem MoOn:FX. Jeho tech house sety, hraničící s minimal technem mají velmi přesný vývoj a pravidla a věřte, že jeho závěrečné vystoupení na hlavní stagei bude tou správnou a nekompromisně šlapající tečkou za celou akcí. 

Další členové Vychytane.cz Crew, kterými jsou Dolph, Raffael T. a dvojka J.V.Matty a Nepallos se postarají o support na hlavní scéně a po celý večer vás budou napájet deepovými rytmy na Lounge baru

Již v podvečerních hodinách můžete přijít posedět a poklábosit do našeho Lounge baru, kde budou od 20:00 hrát Djs a po 22:00 se můžete v poklidu přesunout na hlavní program do spodních prostor klubu, kde se nachází main stage. 

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOON:FX

Pátek 5. 2. 2016
Vystupují:
PAVEL BIDLO WITH AGNES (LIVE), 4BECOME1 WITH FLAUTISTAR (LIVE), MARKUS HOYER (DE), RAFFAEL T., DOLPH, NEPALLOS & J.V.MATTY
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika