Disclosure již tuto neděli

Disclosure již tuto neděli

10. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Geniální bratrské a producentské duo Disclosure se vrací do Prahy už tuto neděli. Hvězdy EDM scény se představí na Valentýna 14. 2. 2016 v pražské Malé sportovní hale (dříve Incheba Aréna). 
Bratři Lawrencovi aka Disclosure mají pozoruhodnou schopnost nacházet nové talenty a trendy. Na svém debutu z roku 2013 objevili dnes světoznámého Sama Smithe a určili směr vývoje EDM. Za to byli oceněni prestižními cenami Mercury Prize nebo Brit Awards. Koncem loňského roku vydali novinku Caracal, kterou v neděli představí živě. Velmi očekávané album nezklamalo. Je plné hitů a objevují se na něm hvězdy první velikosti. Kromě Sama Smithe např. Lorde, The Weeknd nebo Gregory Porter. Disclosure dospěli, jejich hudba je vyváženější a komplikovanější. I přes to ale opět určuje trendy a přivádí na scénu nová, neokoukaná jména. Nejsilnější stránkou novinky Caracal jsou právě tracky s Kwabsem, Nao nebo Jordanem Rakeiem. Právě zde se nejvíce objevuje inovátorský přístup bratrské dvojice.

Přijďte si užít valentinský večer s tím nejlepším, co nabízí současná taneční scéna. Disclosure slibují nezapomenutelný zážitek a perfektní show.

 Poslední vstupenky jsou k dostání na GoOut.cz a Ticketpro.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCLOSURE

Čtvrtek 18. 8. 2016
Vstup: od 750 Kč
Vystupují:
DISCLOSURE (UK), Après (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika