Delta Heavy přivezou do Roxy své debutové album

Delta Heavy přivezou do Roxy své debutové album

11. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedno z nejočekávanějších alb tohoto roku, debutové LP britské dvojice Delta Heavy – Paradise Lost, spatří světlo světa 4. března. Český křest proběhne v pražské Roxy, pro kterou si Ben a Simon připravili speciální album release show.
Doprovodí je rakouští neuro mágové Fourward a celou show odvypráví MC Visionobi.
 

Delta Heavy jsou v mnoha ohledech speciální a nadčasové zjevení, pohybující se mezi žánry drum&bassu a bass music vždy někde mezi 110 a 170 BPM. Po dlouhé řadě úspěšných releasů a EPček, mezi kterými můžeme najít dnes už drum&bassové klasiky jako Abort nebo remix bass hymny Nero – Must Be The Feeling vydávají na začátku března své debutové album Paradise Lost. Na LP obsahujícím 14 nových tracků se Delta Heavy vrací k svému typickému hutnému d’n‘b soundu. Úspěch prvních singlů Punish My Love a především Ghost, který nasbíral za několik měsíců přes 1,2 miliónu shlédnutí na Youtube, dává tušit, že půjde o výjimečné a velmi očekávané album.

Vysoký výkon, masivní neuro zvuk a nekončící proud energie, to je rakouská čtveřice Fourward, která proletěla v posledních dvou letech drum&bassovou scénou jako kometa a dnes už patří mezi stálice Shogun Audio. Kdo má rád současné neuro určitě neminul track Countdown nebo úspěšný remix pro The Upbeats - Alone. V současnosti jim na Shogunu vychází nové EP Elektrik a určitě to od nich není poslední slovo.

Ať už preferujete multižánrovost Delta Heavy nebo údernost Fourward, jedno je jisté, 22. dubna proběhne v ROXY noc plná mnoha odstínů současného drum&bassu. 

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DELTA HEAVY

Pátek 22. 4. 2016
Vstup: od 250 Kč
Vystupují:
Delta Heavy (RAM/UK), Fourward (Shogun/AT), feat. MC Visionobi, 2K & Sweg (Shadowbox.cz), N:Force (Let It Roll)
, 2nd stage: Novinski & Tezet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika