FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sigma na Beats for Love 2016

Sigma na Beats for Love 2016
16. 02. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pořadatelský tým největšího festivalu v srdci Evropy, Beats for Love, zveřejnil dosud největšího a nejznámějšího vystupujícího za dobu své existence. Už toto léto se v Ostravě objeví světoznámý a velice populární projekt Sigma, který vystoupí v dj setu.
Nobody To Love, Coming Home, Changing nebo Glitterball, to jsou jen některé názvy megahitů, které hrají rádia a hudební televize po celém světě a které drtí příčky všech hitparád. Za všemi stojí právě projekt Sigma z Velké Británie, který se na taneční scéně objevuje od roku 2006 a hlavně svým hitem Nobody To Love získal na celosvětové oblibě a zboural všechny žebříčky včetně UK single chart.
 

Toto duo ve složení Cameron Edwards a Joe Lenzie už spolupracovalo se jmény jako DJ Fresh, Ella Eyre, Rita Ora nebo Ella Henderson a remixovalo také skladby pro takové jména jako Ellie Goulding, Eric Prydz či Groove Armada. Na Beats for Love bude jedním z hlavních headlinerů celého festivalu a vystoupí na Drum and Bass stagei. Zároveň to není zdaleka poslední velké jméno tohoto ročníku a fanoušci Beats for Love se mohou těšit na spoustu dalších skvělý jmen, protože letošní line-up bude minimálně dvojnásobně silnější oproti minulému roku!

Organizátoři také v průběhu posledních týdnů zveřejnili spoustu jmen českých, slovenských a polských headlinerů. V létě vystoupí v areálu bývalých koksoven a oceláren Dolní Vítkovice například Rido a Forbidden Society, kteří patří mezi absolutní producentskou špičku české DnB scény a ve velké míře se prosazují i v zahraničí. Nebude zde chybět ani několikanásobný nejpopulárnější DnB DJ ČR Pixie. Na house stagei se objeví legendy, které stály u zrodu taneční kultury v ČR a jsou mistry tohoto stylu jako Chris Sadler, DJ Tráva či Michael C. EDM & Trance stage pro změnu představí exotické duo žijící v Praze Bona Finixe & Tripmaina a ostravského Martina Grednera.

Jednou z dalších novinek ročníku 2016 bude Live stage, kde se objeví elektronické kapely a live projekty. Zatím byl zveřejněn projekt Malalata, který je synonymem pro jedinečnou fúzi balkánských beatů, cikánské muziky, mexické cumbie a karibského reggae. Polské duo RSS Boys a kapela WWW Neurobeat, jež vyniká elektronickými podklady, živou manipulací s Korg pady, klávesami, elektronickými perkusemi a doprovodem bubeníka Pavla Fajta.

Ani na tomto ročníku nebudou chybět stage pro styly Techno, Breakbeat a stále popularnější Hardcore a Hardstyle. Na Techno stagei se objeví projekt Underground children ve složení Detrik a Pavel Krejdl, který je jednou z největších osobností a stálic české techno scény. Českými headlinery budou i Ravic, nebo v Německu žijící K.Sandra. Hudební pódium pro Breakbeat nabídne milovníkům tohoto stylu českou rodačku žijící v UK Mini da Minx a ostravského patriota Lauteka. A konečně na Devastator HC/HS stagei se představí velice populární projekt Hungry Beats.

Aktuální cena lístků v předprodeji je 300 Kč + poplatky zprostředkovatele a bude aktuální do konce března nebo do vyprodání této vlny. Lístky jsou k zakoupení na portálu Tickestream. Veškeré informace naleznete na webu www.b4l.cz  nebo na facebooku www.facebook.com/beats.for.love.

Dodal: Beats for Love

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 30. 6. 2016 až Neděle 3. 7. 2016
Vystupují:
SIGMA (UK), ANGERFIST (NED), Arno Cost (FRA), Audio (UK), Axel Karakasis (GRE), Cristian Varela (ESP), DJ Angelo (UK), Eskei83 (GER), Felix Kröcher (GER), Freeze (GER), Gridlok (USA), Cherry aka BreakNtune (POL), Iphaze (FRA), Klara., Kokiri (UK), Majk Spirit (SVK), Mark Knight (UK), Mark Sherry (SCO), Mike Candys (SUI), Open Tribe (AUS), Prok & Fitch (UK), Rushing Beats (UK), Stanton Warriors (UK), Tanukichi (JAP), Vandal (UK), Adam Faz (POL), Bon Finix & Tripmain, DJ Tráva, D.M.O (SVK), Flame (SVK), Forbidden Society, Funk Moguls, Gubo (SVK), Havaya (POL), Hungry Beats, Chris Sadler, K.Sandra, Lautek, Malalata (SVK), Martin Gredner, Michael C, Mini da Minx (UK), Nozyo (POL), Pixie, Prago Union & Champion sound, Ravic, Retrograde (POL), Rido, RSS Boys (POL), Underground children, WWW Neurobeat
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |