Hurts si jako support vybrali The Fellas

Hurts si jako support vybrali The Fellas

24. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britské duo Hurts, které ve čtvrtek 25.února odehraje svůj koncert v rámci Surrender tour v pražské Malé sportovní hale, oznámilo, že si jako support koncertu vybrali tuzemskou kapelu The Fellas.
Ryze akustická kapela The Fellas (dříve známá jako Goodfellas) slaví úspěchy především díky typickému akustickému zvuku a energickým živým koncertům. Za pět let existence odehrála bezmála pět stovek vystoupení v Česku i po Evropě. Vzestup kapely zaznamenala i Akademie populární hudby, která ji zvolila Objevem roku 2011. Cenu získali The Fellas za debutové album Robbery Blues, které nahráli ve studiu Philadephonic v Kalifornii (ještě pod původním jménem Goodfellas) pod dohledem známého amerického producenta Chrise DiBeneditta.

Vedle ceny akademie získala kapela s minulou deskou Robbery Blues také cenu za Objev roku v anketě Žebřík 2011 a Musicserver.cz zvolil Robbery Blues za jednu z pěti nejlepších domácích desek roku. Po roce se deska dočkala i mezinárodní pozornosti a vyšla na respektovaném labelu Paté Records v Rakousku, Německu a Švýcarsku. Od té doby kapela vydala několik nových singlů, z nichž zatím poslední We Should Care je zároveň titulní písní k novému českému filmu Zejtra napořád (2014, rež.: Rudolf Havlík). Videoklip vznikl v Hong-Kongu a je právě novinkou v médiích.

V letošním roce vydá kapela své druhé studiové album Scarecrow, které vznikalo dva roky v Kalifornii, Franici, Rakousku i v Praze.

Jonny, zpěvák a kytarista kapely říká: ''Na koncert s HURTS se fakt těšíme! Bude to pařba. V bývalé Incheba Aréně jsme naposledy hráli na předávání Andělů. Doufám, že si nás Theo s Adamem poslechnou a pak zapaříme:-)"

Line-up:
18.00 otevření haly
20.00 The Fellas
21.00 Hurts

Koncert je téměř vyprodán, skvělá pařba by to tedy být měla. Zbývajících pár kusů vstupenek je stále v předprodejích www.goout.cz, Ticketpro a Ticketportal za 790,- Kč + poplatky, na místě pak za 950,- Kč.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HURTS

Čtvrtek 25. 2. 2016
Vstup: 790 - 950 Kč
Vystupují:
Hurts (UK), THE FELLAS (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika