Minimal na Shotgunu

Minimal na Shotgunu

04. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Minimal rose stage je nejmenší stagei, kterou nabízí festival Shotgun Euro. Přesto nabízí velmi zajímavý line up po oba festivalové dny.
Stanzim, vlastním jménem Standa Zíma, je žijící legendou nebo spíše ikonou česko-slovenské elektronické scény. Houževnatý DJ roztáčí nejen downtempové vinyly v klubech po celé zemi, ale také zásobuje vyklidněnou hudbou skrzce frekvence pražského Rádia 1.

Aleph je jméno, které některým moc neříká. Když ale přidáme „aka Kaisersoze“, mnohým se rozsvítí. Jirka na Rose stage připravil pořádné hudební rarity. Díky technologii Final Scratch není v podstatě nijak limitován v tom, co si s sebou vezme.

Click Joe je bezesporu nastupující hvězdou škatulky minimal music u nás. Vypiplaný vkus a luxusní mix. To dělá Pepčovi jméno a zajišťuje stále se plnící kalendář termíny vystoupení.

Monotype objíždí úspěšně několik let kluby jak s tvrdším technem, tak i s minimalem. Patřil mezi první české DJs, kteří si začali s tímto stylem pohrávat. V jeho kufru najdete labely jako Persona, Perlon, Wagon Repair, Cynosure, Minus. Monotypův minimal je vždy hodně taneční a energický.

Dan Morávek aka Mooris je duší festivalu Shotgun. Neúnavný promotér se po delší přestávce vrátil k mixu a jeho 2 dema ihned oslovila širokou veřejnost. Dana potkáte za mixem často společně s kamarádem a kolegou z bookingu Milkym pod „multimediálním pseudem“ MMS.

Plzeňák Nipp je stále velmi tajemný. Poslední roky se věnuje pouze a jenom vlastní tvorbě. Nipp se přirozeně pohybuje na hranících deep house, deep techna a minimalu. Jeho jméno bylo dlouhá léta spojeno s projektem Futurebeat.cz.

T.C.O. jako DJ začínal u techna, dostal se k elektru, minimalu a jeho současný sound se dá popsat jako minimal/electro/techhouse. T.C.O. vystupuje především na jihu Moravy spolu s kamarádem Rivendelem, který nechybí ani na Shotgunu.

Rivendel dd druhé poloviny roku 2005 začal pořizovat první vinyly s oblíbenými tracky a pracovat na sobě ohledně mixování s chutí prezentovat tuto citlivou hudbu veřejnosti. Momentálně se pokouší vyvíjet tyto aktivity prostřednictvím pravidelného hraní v Těsně Vedle Art Baru, Brno (www.tesnevedle.cz) a konceptu akce s názvem Le.Clic.Electronique.

Subgate patří k služebně nejstarším členům Dynamic Line a kromě energického funky techna se poslední měsíce věnuje i tanečnější formě minimalu. Jeho sety jsou jasným důkazem, že minimal je rozhodně taneční hudba. :o)

www.dynamic-line.com/shotgun

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika