IAMX dnes rozezní brněnskou Flédu

IAMX dnes rozezní brněnskou Flédu

07. 03. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V Praze 2. března 2016 – Již v pondělí 7. března rozpoutá v Brně svou elektronickou dekadencí nabitou show Chris Corner aka IAMX. Excentrický zpěvák a skladatel a jedna z nejvýraznějších postav britské hudební scény do jihomoravské metropole zavítá v rámci svého evropského turné, které doprovází vydání jeho nejnovějšího alba Metanoia. 
V pořadí šesté studiové album Metanoia, vydané loni na podzim, je Chrisovou otevřenou osobní zpovědí, veřejnou terapií i svědectvím o složitém boji s vlastními démony. 19. února vypustil do světa i zbrusu nové video k singlu North Star. „Je to o tom, jak člověk pomalu ztrácí jasnou mysl… je vtahovaný do velké černé díry plné šílenství a psychické bolesti a jak se z toho snaží vyškrábat,” říká leader IAMX Chris Corner.
 

Na podzim se IAMX velice úspěšně představil v pražském Roxy a nyní se vrací tentokrát do Brna.  O pražském vyprodaném koncertě napsal například Rock & Pop: „Trvalo to dva roky než se Chris Corner se svým projektem IAMX opět vrátil do Prahy, ale rozhodně to stálo za to. Pražský klub Roxy zažil díky této partě extatickou show. Časový prostor využili na sto procent, když nabídli svým příznivcům nadupané bez mála dvouhodinové vystoupení.”

Další informace naleznete na http://www.fource.cz

Dodal: Lucie Čunderliková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IAMX

Pondělí 7. 3. 2016
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
IAMX (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika