Plump DJs už ve čtvrtek v Lucerna Music Baru

Plump DJs už ve čtvrtek v Lucerna Music Baru

27. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Plump DJs se vrací do Prahy! DJs a producenti Andy Gardner a Lee Rous rozbalí svoje beaty už ve čtvrtek 28. dubna v Lucerna Music Baru. Společně s Plump DJs v pražském klubu zahrají domácí The Tchendos, Kaplick & Saku a SciFiPsi DJs.
Plump DJs mají za sebou bohatou historii dlážděnou spoluprací s legendárními vokalisty Gary Numan, Jermaine Jackson anebo Lou Rhodes z Lamb. Díky svému nenapodobitelnému soundu remixovali pro taková jména jako Deadmau5, Mark Ronson, Moby anebo Orbital. Od posledního alba Headtrash sice uběhlo už dlouhých sedm let, ale Plump DJs od listopadu vydali tři singly (Spheres, IOU One, Yes Yes) a proslýchá se, že by ještě letos měla na svět vyjít nová deska. Na čtvrteční show se můžete naladit hodinovým mixem od Plump DJs, který zahrnuje několik zremasterovaných hitů a také novinky ze Stanton Warriors labelu Punks .

Plump DJs

Společně s Plump DJs ve čtvrtek vystoupí domácí parta The Tchendos, která v současnosti připravuje novou desku, breakbeatové duo Kaplick & Saku a SciFiPsi DJs.

Vstupenky v předprodeji zakoupíte do čtvrteční 18. hodiny za 400 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Vstupné na místě bude za 450 Kč.

Vstupenky online: http://www.musicbar.cz/program/plump-djs-uk/
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/895695747214528/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE: PLUMP DJS

Čtvrtek 28. 4. 2016
Vstup: 400 - 480 Kč
Vystupují:
Plump DJs (UK), Support: The Tchendos live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika