Insolation open air

Insolation open air

09. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Na sobotu 26. srpna Sound44 připravila open-air party Insolation open air, která se ponese ve stylu house, progressive a techno.
Party se uskuteční v naprosto ojedinělém prostoru, konkrétně v areálu Sportland Babylon ve Strážovicích u Kyjova (vzdálený 7km od Kyjova), který se nachází pod jihovýchodním svahem Strážovského kopce Babí lom – pro místní také znám jako „Stražovják“, pyšnící se nad Kyjovskou dolinou v nadmořské výšce 417m spolu s další dominantou – vysílačem, jež se tyčí nad tímto areálem a plní roli rozhledny.

Sportland babylon zde funguje již čtvrtým rokem a jak je z názvu vidno, slouží především pro sportovní účely a relaxaci. Hlavní atrakcí je zde horská dráha pro minikáry o celkové délce 580m, která je jedinou na jižní Moravě a v Čechách. Doprava na start této horské dráhy je zajištěna lanovkou. Jako bonus jsme pro každého návštěvníka připravili jednu jízdu zdarma. K dalšímu vyžití zajisté poslouží rovněž velké množství houpaček, prolézaček :), čtyřkolová minivozítka, mini biky a stolní fotbálky. Kromě těchto atrakcí je zde zastřešené posezení, pódium a také restaurace s neodolatelnými specialitami. Za špatného počasí dojde k zastřešení tanečního parketu, přičemž k dispozici bude dokonce prostor pro milovníky stanování.

Teď k tomu nej, tedy k djskému obsazení. Naší snahou je oživit atmosféru již zmíněných „jančovek“, čemuž odpovídá i „naše“ dj´s sestava. Roli jednoho z hlavních headlinerů přijal známý slovenský producent a dj Boss, vlastník labelu Dole Gate, strůjce rychlých a tvrdých setů, jejichž atmosféra je originální a strhující zároveň. Zárukou kvality bude rovněž ostřílené jablonecké duo djs Daho & Ginger se svým nekompromisním a osobitě pojatým Birmingham soundem, který předvedou ze 4 gramofonů a 2 mixů. Z živých projektů se představí Tomáš Hartl aka Elektrabel, producent vydávající na labelu techno ikony Jeffa Millse. Vystoupení přislíbil rovněž dj a v poslední době i nadějný producent BB Mike, stejně tak jako na Moravě všem dobře známý dj Lucasch. K tanci a poslechu zahraje i dj Beksy a věřte nevěřte, chybět nebudou ani residenti Paul Hawk, který představí čerstvé výsledky producentských aktivit, a malý velký muž dj Liner.

Akce bude kompletně ozvučena a nasvícená osvědčenou firmou Marcel audio, která se podílela jak na celé řadě osvědčených „halovek“, tak na našich dřívějších akcích ve Šneckenhausu, což nepotřebuje další komentář. O tzv. třešínku na dortu se postará vizualizér tělem i duší, VJ Kombajn, který svou kvalitu potvrdil na parties Cosmix, Sound of ibiza, Elektra, Progressive zone, Roxy Vs. Fléda či na festivalu Veveří.

www.insolation.sound44.com

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Lůca
13. 07. 2007 | 11:36:42
+0 | -0

jů...hrubé...tak fakty se to uskuteční??né jak v loni??

tak to je mazec,to bude mazec...

:-))
20. 08. 2006 | 22:11:46
+0 | -0
:-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika