FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Zájezd na Dominator - Methods of Mutilation

Zájezd na Dominator - Methods of Mutilation
31. 05. 2016   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
Po roce je tu opět letní hardcorový festival v režii agentur Art of Dance a Q-dance! Letos další ročník festivalu Dominator nese podtitul Způsoby zmrzačení (Methods of Mutilation). I když akce proběhne za necelý měsíc a půl, s koupí vstupenky neváhejte. I letos bude festival 100% vyprodán.
Po roce je tu opět letní hardcorový festival v režii agentur Art of Dance a Q-dance! Letos další ročník festivalu Dominator nese podtitul Způsoby zmrzačení (Methods of Mutilation). I když akce proběhne za necelý měsíc a půl, s koupí vstupenky neváhejte. I letos bude festival 100% vyprodán.

Osmý ročník letního hardcorového outdoorového festivalu Dominator letos nese podtitul Methods of Mutilation a proběhne tradičně třetí sobotu v červenci (16.07.206) v holandské rekreační oblasti. 

Letos již prosákly první velká lákadla ven. Tak první zásadní informací je, že britští Destructive Tendencies v rámci festivali představí své debutové album Slaves to the Darkness 

https://www.facebook.com/hardcoreblasters/videos/1132679780118126/

Další zpráva se týká našich domácích Hungry Beats, bez kterých se neobejde ani tento ročník! Takže kdo můžete, vyrazte je podpořit, ať mají minimálně stejný kotel jako loni (A že nás tam na ně bylo z Čech)!

Hungry Beats

No a na závěr je tu informace, že se na main stage objeví Scarphase aka F. NøIzE a Partyraiser.

Předprodej vstupenek začal první sobotu v dubnu úderem 12 hodin (poledne). Lístky si zatím ještě můžete zakoupit sami, pokud se na festival vypravíte po vlastní ose, prostřednictvím stránek dominatorfestival.nl, artofdance.nl a q-dance.nl . Cena lístků je 65 € bez poplatků. Pro více informací sledujte oficiální stránky festivalu (http://www.dominatorfestival.nl). V minulém roce byl festival vyprodán, a proto s nákupem lístků neotálejte víc, než musíte. Kupte si svůj lístek na akci dřív, než bude vyprodáno. Příští týden už může být pozdě!

Festivalové městečko s veškerým zázemím bude jako vždy postaveno v holandské rekreační oblasti Eersel u jezera. Stejně jako loňský rok, tak i tento bude postaveno celkem 7 stageí. Představí se skoro 100 umělců. Pokud si budete chtít přivést suvenýr z festivalu v podobě mikiny, trička, kšiltovky nebo jen plakátu, tak i na to pořadatelé myslí a vše z uvedených věcí a ještě mnohem více budete mít šanci zakoupit u stánku s merchandise.
 


Lístky zakoupíte prostřednictvím stránek http://www.dominatorfestival.nl/tickets nebo se všemi poplatky po přepočtu za 2.000 Kč (€ 71.05). 
 

Pokud se chcete organizovaně zúčastnit festivalu Dominator, tak máte asi poslední možnost. Na tento event bude vypraven autobus s kapacitou 55 osob.  Autobus má posledních 2 volná míst. Pokud máte zájem, tak byste rozhodně neměli otálet.

Odjezd bude z Prahy 15. července před půlnocí. Po festivalu je hned naplánován návrat Prahy. Příjezd do Prahy bude v neděli 17. července okolo 12 hodiny. Do plné kapacity výpravy zbývají poslední 2 volná místa. Pokud máte zájem, nebo byste věděli o někom, kdo by měl zájem vycestovat na tento festival, tak navštivte nebo přímo doporučte facebook Společná výprava na Dominator 2016.

Celková cena zájezdu je odhadována na 3.470 Kč. V ceně je zahrnut lístek za 2.020 Kč a doprava z Prahy - Hlavní nádraží na festival a zpět za 1.450 Kč. 

Minimální věk je 18 let. Přineste si sebou platný průkaz totožnosti (pas nebo občanský průkaz), abyste nemuseli riskovat, to že vám bude zamítnutý vstup na festival. 

Methods Of Mutilation
Bodyshock, Decipher, Dyprax, Evil Activities, Furyan, Korsakoff, Mad Dog, Meltdown, Miss K8, Neophyte, Nosferatu, Outblast, Scarphase, Tha Playah, Thorax
Live: Angerfist, Destructive Tendencies, Noize Suppressor
MC: Tha Watcher

Dome Of Demolition
Catscan, Crossfiyah, Javi Boss, Khaoz engine, Nitrogenetics, Noize Bangerz, Predator, Re-Style, StereoType, Tears of Fury, The Viper, Triax, 
Live: Dirty Bastards
MC: Alee

Sector 79
Bloodcage, Counterfeit, DaY-már, F. NøIzE, Icha, Luxxer, Negative A, Partyraiser, Repix, The Outside Agency, Tieum, Unexist
Live: I:gor
MC: Animal Tag

Sands Of Slaughter
Act of Rage, Adaro, Artifact, B-Front, Bass Chaserz, Chain Reaction, Crypsis, D-Sturb, Delete, Digital Punk, E-Force, High Voltage, Jack of Sound, Outbreak, Radical Redemption, Sub Sonik, Warface
MC: Nolz

Archaic Anger
Bass-D, Dana, Darkraver, Dr. Rude, Flamman & Abraxas, Marc Acardipane, Millennium Mayhem, Panic, Paul Elstak, Pavo, Shadowlands Terrorists, 
Live: Bodylotion
MC: Syco

The Havoc
Akira, Angernoizer, Bryan Fury, Drokz, Man, Mithridate, Satan, The Destroyer, Thrasher
Live: Dolphin, HKV, The Hard Way,  [KRTM]
MC: Mike Redman

Gallic Genetic
Brutal Jesters, Death by Design, Dr. Peacock, Hungry Beats, Hyrule War, Johnny Napalm, Le Bask
Marcus Decks, Mutante, Randy, The Sickest Squad, The Speed Freak, X-Mind
Live: The Braindrillerz
MC: No-iD
DOMINATOR (NL)

DOMINATOR (NL)

Sobota 16. 7. 2016
od € 71.05
Vystupují:
Bodyshock, Decipher, Dyprax, Evil Activities, Furyan, Korsakoff, Mad Dog, Meltdown, Miss K8, Neophyte, Nosferatu, Outblast, Scarphase, Tha Playah, Thorax, Catscan, Crossfiyah, Javi Boss, Khaoz engine, Nitrogenetics, Noize Bangerz, Predator, Re-Style, StereoType, Tears of Fury, The Viper, Triax, Bloodcage, Counterfeit, DaY-már, F. NøIzE, Icha, Luxxer, Negative A, Partyraiser, Repix, The Outside Agency, Tieum, Unexist, Act of Rage, Adaro, Artifact, B-Front, Bass Chaserz, Chain Reaction, Crypsis, D-Sturb, Delete, Digital Punk, E-Force, High Voltage, Jack of Sound, Outbreak, Radical Redemption, Sub Sonik, Warface, Bass-D, Dana, Darkraver, Dr. Rude, Flamman & Abraxas, Marc Acardipane, Millennium Mayhem, Panic, Paul Elstak, Pavo, Shadowlands Terrorists, Akira, Angernoizer, Bryan Fury, Drokz, Man, Mithridate, Satan, The Destroyer, Thrasher, Brutal Jesters, Death by Design, Dr. Peacock, Hungry Beats, Hyrule War, Johnny Napalm, Le Bask Marcus Decks, Mutante, Randy, The Sickest Squad, The Speed Freak, X-Mind
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |