DJ Rush na podzimním Pig Festu

DJ Rush na podzimním Pig Festu

14. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tentokrát jako Kne'Deep Special 27.10. opět v hale pod mostem Milénia v Plzni, proběhne deváté pokračování akce Pig Fest. Jak už název napovídá, vystoupí zde zástupci Kne'Deep bookingu DjRush, australský Dj Bold a domácí Dj Agent.
To, co si prasátko připravilo tentokrát, už je opravdu vrchol! Již podle názvu Kne`deep special ti zkušenější poznali, že se bude jednat o nářez nevídaný. Agentura Kne`deep totiž dodá tři hlavní hvězdy devátého Pig Festu.

Jako první z nich pozvání na Pig Fest přijal v dnešní době jeden z nejžádanějších (ne-li ten nejžádanější) DJ na světě, a v Čechách obzvláště uctívaný DJ RUSH. Ne, opravdu to není vtip. DJ, který má v ČR nevídané úspěchy (jmenujme například Summer of Love, kde sklidil monstrózní ovace), opravdu zahraje na techno stagei Pig Festu. DJ RUSH, který je známý svým velmi tvrdým podáním techna, ale ještě více možná svými živými vokály, které během svých setů předvádí, se stane po jeden a půl roční absenci v Česku hlavní hvězdou plzeňské mega akce.

pig fest

Spolu s ním se jako druhý zástupce agentury Kne`deep představí také velmi úspěšný DJ a producent z nejmenšího kontinentu - australský DJ Bold, který sklízí velké úspěchy zatím především mimo naši zemičku. DJ Bold přijede předvést své podání techna, a to rozhodně bude stát za to. Bold hraje po celém světě, v letech 1998 a 1999 vystoupil i na Loveparade a jeho desky hrají světoví DJs, nevyjímaje ani DJe Rushe.

A jelikož prasátko je taky trochu vlastenec, objeví se mezi zástupci Kne`deep také člověk nesoucí české barvy. Jako třetí člen tohoto bookingu totiž vystoupí český DJ Agent, který již také není žádným nováčkem. DJ Agent je znám svým nekompromisně úderným technem. Nechyběl snad na žádném větším festivalu v ČR, a uspěchy slavil samozřejmě i za hranicemi. DJ Agent jako český zástupce Kne`deep, ale také jako člen neoficiálního Pig DJ Crew alias Agent Prase.

Prostor připravený pro splnění deváté prasečí mise bude ovšem také stát za to. Hala pod Mostem Milénia je obrovský (1700 m2 velký) idustriální prostor, který se tradičně za účelem uspořádání Pig Festu proměňuje k nepoznání. Nejinak tomu bude i tentokrát. Hala bude přizpůsobena k pojmutí 3000 tančících i jinak se bavících živočichů. Čeká vás jedna obrovská techno stage, tisíce wattů zvukové síly, tři zelené lasery a obrovské množství osvětlení, několik pláten pro videoprojekci a hlavně přehršel tradičních prasátkovských dekorací, vymazlených ozdůbek i úžasných megaozdob.

A protože hala není nafukovací, kapacita je omezena na již zmíněných 3000 osob, a protože DJ RUSH je jistě velkým magnetem na prasátka, je důrazně doporučeno sehnat si lístky v předprodeji. Ty již probíhají, a to buď online ne www.ticketportal.cz či na jednom z 150 prodejních míst sítě Ticketportal.

www.pigsproductions.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika