Silicone Soul si střihnou v Praze double

Silicone Soul si střihnou v Praze double

02. 07. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní 10. narozeniny Sheexy Boat se Silicone Soul byly již beznadějně vyprodány. Nemáte lístek? Nevěšte hlavu, Silicone Soul vystoupí týž večer na afterpárty v Chapeau Rouge se vstupem jen za 100 pro stovku nejrychlejších!
160 šťastlivců již pečlivě střeží své lupeny na tuto prémiovou boat party. Díky vysokému zájmu se nám však podařilo domluvit vystoupení Silicone Soul i na navazující afterpárty v Chapeau Rouge, která začne v 22:30. Kapacita Chapeau je sice větší než loď, ale je také omezena. Proto spouštíme předprodej vstupenek, které jsou již nyní k dispozici na horním baru u obsluhy. Prvních 100 lístků bude k dispozici pouze za 100,- Kč!

Silicone Soul se proslavili již v roce 2001 svým mega hitem Right On!, který se stal pro dlouhá léta hymnou house music. Toto skotské duo však v dalších releasech citelně inklinovalo k více underground zvuku, který je pro ně charakteristický dodnes. Prostory Chapeau Rouge budou skvělou kulisou jejich hudební diktatuře, kterou na Sheexy letos povede polovina dvojice Craig Morrison. A že jejich zvuk dokáže i po letech překvapit, se můžete přesvědčit například v tomto nejčerstvějším live mixu z června letošního roku.



Kromě rezidentních djs a zakladatelů Sheexy djs Tazz & Biodan, se můžete těšit na další stálice paluby Sheexy Boat, a to dvojici djs z Chi Chi Gangu Ondrej K & Zissou. 

Sheexy... jo a buďte dobří, my budem!

Více informací: https://www.facebook.com/events/1076856592380270/

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY 10TH ANNIVERSARY - BOAT AFTERPARTY

Sobota 23. 7. 2016
Vstup: od 100 Kč
Vystupují:
Silicone Soul (Soma / Darkroom Dubs, UK - represented by Craig), Tazz & Biodan (Sheexy residents), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika