Midi Lidi vydali klip ke skladbě Volám, rohlíková trilogie končí

Midi Lidi vydali klip ke skladbě Volám, rohlíková trilogie končí

12. 07. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Videoklipem Volám z alba Give Masterpiece A Chance! Midi Lidi zakončili svou rohlíkovou trilogii. Jako lidští hrdinové v něm vystupují youtubeři Anežka a Jiřík, jejichž hlasy na novince kromě této skladby zazní také v písni Pokec s tátou.

Příběh rohlíků Midi Lidi sledovali už potřetí. „V první části s názvem Lux rohlíky vykadili tanečníci na koncertě, v druhé části Prosím, kam? jsme je potkali na cestě loďkou k moři, kde byli nakonec dřív než my, a v závěru Volám už k moři doletěli a jsou tam posvátné. Stejně jako láska, přátelství a svoboda,“ říká frontman kapely Petr Marek.

Album Give Masterpiece a Chance! vyšlo 15. června na CD a na dvojvinylu pod hlavičkou Bumbum Satori a ve spolupráci s vydavatelstvím X Production. Vedle youtuberů Anežky a Jiříka na něm hostují Roman Holý, Mardoša, dětská kapela Kaťka a Baťka, grafička a VJka Midi Lidí Magdalena Hrubá a dívčí skupina Pro Foro Interno.

S křtem alba Midi Lidi nijak nespěchají. Proběhne v rámci jejich podzimního turné, 7. listopadu v pražském klubu MeetFactory.

Dodal: Zdeněk Neusar, frontman.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIDI LIDI

Pondělí 7. 11. 2016
Vstup: 240 Kč
Vystupují:
MIDI LIDI - křest desky
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika