Víkend s Global Station

Víkend s Global Station

15. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento víkend navštíví Global Station dva nejvýznamnější festivaly letošního léta. Užít si exotické klutury, ale třeba i dje Krushe nebo kapelu Northern Lite, můžete na festivalech Hip Hop Kemp a Summer of Love.
Už víš, co budeš dělat v srpnu? Nech nás hádat. Určitě navštívíš hudební festivaly. Na dva srpnové za tebou přijede Global Station. Ale pozor! Jen v jeden vybraný den. Tak si dej pozor, ať nic nepromeškáš. Do Hradce Králové na HipHop Kemp (18.8.) totiž míří i triphopový producent a prvotřídní DJ Krush. Narodil se v dalekém Japonsku a svoje první album s názvem KRUSH vydal v roce 1994. Následovalo množství dalších úspěšných desek vydaných po celém světě. Jeho tvorba se dostala na vysoké pozice v hitparádách nejenom v Japonsku. Jeho v pořadí šesté album s názvem "ZEN" bylo v roce 2002 ve Spojených státech dokonce ohodnoceno jako nejlepší elektronické album roku podle prestižních IAFM Awards. Podobně na tom jsou i reprezentanti electroclashové scény - Northern Lite.

global station

Německá kapela, která dorazí na Summer of Love (19.8.), posbírala několik ocenění včetně GDA. S jejich hitparádovými trháky jako Reach The Sun, Treat Me Better nebo My Pain to asi ani jinak dopadnout nemohlo. Jejich kytary, mašinky a vokály se postarají o jeden z vrcholů celého festivalu. A ty můžeš být na Global Station u toho. Navíc tě čeká spousta parádních vychytávek. Uděláš si vlastní graffity, vyrobíš pohlednici, nebo ochutnáš dobroty ze čtyř koutů země. O to prostě nemůžeš přijít. Uvidíme se tam!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika