James Harries chystá v říjnu velký pražský koncert

James Harries chystá v říjnu velký pražský koncert

05. 08. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britský písničkář James Harries na sklonku loňského roku vydal úspěšné album Until the Sky Bends Down na domácím labelu Tranzistor. Se svým singlem Salvation se držel dva měsíce v TOP 5 na rádiových hitparádách.
Nyní vyráží písničkář na evropské turné, kde ho na koncertech doprovodí velká kapela a exluzivní hosté. Speciální koncert turné se uskuteční 12. 10.  v pražském Lucerna Music Baru, kde se jako host představí nadějná zpěvačka a objev roku Maella. Další zastávkou pak bude 21. 10. koncert v legendárním vídeňském klubu Haus Der Musik či v Haarlemu, Amsterdamu, Dortmundu, Hannover, Ostravě, Olomouci, Plzni, Maastrichtu a dalších.

Maella

Album Until the Sky Bends Down si získalo skvělé ohlasy u veřejnosti i hudebních kritiků, fanoušky si však zpěvák získal i předchozím albem, které jako první na světě natočil na mobilní telefon. Časopis Rolling Stone ho označil jako „Zlatý hlas“ a světovými médii je často přirovnáván ke jménům jako Jeff Buckley nebo Damien Rice. Kromě koncertování se Harries věnuje komponování filmové hudby (např. Lidice, Bobule, Feťáci z New Yorku).

James Harries

Vstupenky jsou v předprodeji za 300 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, na GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAMES HARRIES

Středa 12. 10. 2016
Vstup: od 300 Kč
Vystupují:
James Harries (UK), Maella
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika