Metrik představí v Roxy nové album

Metrik představí v Roxy nové album

05. 09. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z nejtalentovanějších drum&bassových producentů současnosti Metrik vydává na začátku října očekávané album Life/Thrills a představit nám ho přijede do pražské Roxy.
Univerzální sound sahající od valivých těžkých beatů, přes liquid funkové melodie až po kvalitní mainstreamové hitovky charakterizuje současného Metrika. Novým albem hodlá otevřít další kapitolu své úspěšné kariéry. V listopadu si ho budeme moci vychutnat na živo v ROXY.
 

Náruživý fanoušek synth wave, filmových melodií, Depeche Mode nebo Björk Tom Mundell aka Metrik je bezpochyby jeden z nejuniverzálnějších dnb producentů současnosti. Hned jeho první release z roku 2008 Your World se stal liquid funkovou hymnou, další releasy na Viper Rec. jako Engine Room nebo Freefall znamenali katapult mezi nejsledovanější nová jména drum&bassu. V roce 2014 se upsal Hospital Records, kde vydal své první album Universal Language.

Metrik představí v Roxy nové album Life/Thrills

7. října vyjde Metrikovi na Hospitalu druhé album Life/Thrills, které slibuje opět širokou paletu dnb soundu a zajímavé kolaborace. První singl se stejným jménem si už odbyl premiéru na BBC Radio 1 a poté i po celém světě včetně ČR. Metrikův barevný set doplní 18. listopadu další z univerzálů svého žánru, bývalý člen Dirtyphonics a několikrát oceněný MC Youthstar.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

METRIK

Pátek 18. 11. 2016
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
Metrik (Hospital/UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika