Třináct českých kapel na pěti pódiích jako dárek pro fanoušky Roxy

Třináct českých kapel na pěti pódiích jako dárek pro fanoušky Roxy

07. 09. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I tento rok nabízí Roxy a NoD v rámci narozenin výběr toho nejlepšího z české hudební scény pod hlavičkou Soundz Czech.
Prostory ROXY a NoD se tradičně propojí a přetaví budovu v Dlouhé v jeden tepající celek. Vyroste tu pět rozdílných pódií, které se otevřou hudebním fanouškům opět zdarma. Pět scén, třináct kapel, jeden dům.

Noisy Pots

Hlavní stage v klubu ROXY ovládne trojice headlinerů. Andělská KLARA. aka česká královna moderního popu, vystoupí se svou novou kapelou, Noisy Pots rozjedou údernou elektro show na kýble, hrnce a vibrafony a do indie popu čtvrteční noc přenesou Szigetem ostřílení Ghost Of You. Na hlavní proběhne závěrečná afterpárty, kterou povedou Aid Kid & Kewu v tanečním dj setu.

chill outu ROXY klid určitě nebude. Ale to Nevadí hlavně garažovým Role. Své hypnotické grooves k nim přidají Metronome Blues aka novozélandská polovina noise dua Gerda Blank.

Foyer ROXY se každoročně mění v unikátní scénu. Ani tentokrát nesmí chybět Zdenda Lichnovský neboli blacksheepboy. Elektro-folkovou melancholii v prostorách mezi schody navodí společně s Pale&Coy - minimalistický set v minimalistickém prostředí. V duchu urban folku bude pokračovat projekt Dominika Zezuly – Děti mezi reprákama.
NoDu bude opět vládnout Teatro stage. Energií nabití Sunflower Caravan představí nový rock’n‘rollový matro,  stejně jako „čeští“ Holden, kterým v záři vychází nové LPčko.

Videogalerii NoD zaplní charismatický hlas Adriana T. Bella z The Prostitutes. Na jeho folkem slazený rock naváže horká ostravská novinka Places a jejich emotivní indie-pop.

Barák v Dlouhé bude zase plný lidí, zajímavých kapel, projektů, kytarových riffů i elektronický basů. Soundz Czech je už tradičně narozeninovým dárkem pro fanoušky ROXY/NoD. Tento večer bude vše na správném místě, zdarma a pro všechny.

Vystupující umělci:
ROXY MAIN STAGE:  KLARA., Noisy Pots, Ghost Of You, Aid Kid & Kewu
ROXY CHILL OUT: Role, Metronome Blues
FOYER STAGE: blacksheepboy + Pale&Coy, Děti mezi reprákama
TEATRO NOD: Sunflower Caravan, Holden
VIDEO NOD: Adrian T. Bell, Places

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE24: SOUNDZ CZECH

Čtvrtek 20. 10. 2016
Vstup: zdarma
Vystupují:
KLARA., Noisy Pots, Ghost Of You, Aid Kid & Kewu, Role, Metronome Blues, blacksheepboy + Pale&Coy, Děti mezi reprákama, Sunflower Caravan, Holden, Adrian T. Bell, Places
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika