Soul-house trio Tortured Soul roztančí v neděli Lucernu

Soul-house trio Tortured Soul roztančí v neděli Lucernu

14. 09. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americké trio Tortured Soul kombinující soul s housovými beaty se vrátí v neděli 18. září do pražského Lucerna Music Baru. Pokud máte rádi naživo hranou taneční muziku, nenechte si ujít!
Tortured Soul jsou tím nejlepším důkazem, že moderní taneční muzika může skvěle fungovat i zahraná naživo. V superlativech o nich nemluví jen věrní fanoušci, ale také respektované hudební osobnosti. Lenny Kravitz o jejich muzice prohlásil poeticky: „Hudba Tortured Soul zní jako hudba, na kterou bych chtěl vstávat v sobotu ráno, kdy se derou sluneční paprsky skrz okno“. Uznávaný DJ a vydavatel Gilles Peterson zase prohlásil Tortured Soul za budoucnost house music. Vřelých slov se kapele dostalo i od Stevie Wondera a Carla Coxe. Není se co divit. Americké trio totiž ukazuje, že moderní dance music nemusí být čistě jen DJská záležitost. Tři vynikající muzikanti spojují naživo tepající housové beaty se soulovými vlivy Prince, Heatwave a Kool & The Gang a vytváří perfektně groovující směs.

Tortured Soul

Zatím poslední studiovka Tortured Soul vyšla loni v květnu a nese název Hot For Your Love Tonight. Deska, na které najdete dvanáct tracků, je věnována památce klávesisty a zakládajícího člena Ethana Whitea, který zemřel náhle v březnu 2015 ve věku 39 let.

Vstupenky za 360 Kč + poplatky jsou v předprodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě 450 Kč.

Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1955368174689636/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TORTURED SOUL

Neděle 18. 9. 2016
Vstup: 360 - 450 Kč
Vystupují:
Tortured Soul (US)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika