Alborosie představí Freedom & Fyah dnes v Lucerna Music Baru

Alborosie představí Freedom & Fyah dnes v Lucerna Music Baru

03. 11. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už ve čtvrtek 3. listopadu se čeští reggae fanoušci dočkají další světové hvězdy. Do Prahy se po šesti letech vrátí italský Alborosie. V pražském Lucerna Music Baru představí aktuální album Freedom & Fyah.
Alberto D’Ascola se narodil 4. července 1977 na Sicílii. Jeho aktivní léta v reggae začaly už v patnácti letech. Osm let poté se rozhodl odstěhovat na Jamajku, aby se mohl učit a být blíže k samotným kořenům reggae a rastafariánům. Dnes je Alborosie jedním z nejrespektovanějších hlasů reggae, co jsme kdy v Evropě měli. Úzce spolupracuje například s Gentlemanem nebo Ky-Mani Marleym. Na jeho dvoualbu duetů Alborosie & Friends se objevují dále David Hinds ze Steel Pulse, Sizzla Kalonji, Busy Signal, Horace Andy a další. Novinku Freedom & Fyah vydal Alborosie letos na jaře. Deska obsahuje 12 tracků a hostují na ní Ky-Mani Marley, Roots Radics a další.

Alborosie dnes patří do první ligy nejen v Evropě, ale cestuje po celém světě, kde vystupuje jako headliner mnoha velkých festivalů. Do intimnějšího prostředí pražského Lucerna Music Baru se vrátí po šesti letech.
 

Vstupenky jsou v předprodeji do 3. 11. 19:00 za 550 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě 700 Kč.

Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1732538250341169/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ALBOROSIE & SHENGEN CLAN

Čtvrtek 3. 11. 2016
Vstup: od 550 Kč
Vystupují:
ALBOROSIE & Shengen Clan IT/JAM
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika