Syndicate je hardcore klasika podzimu

Syndicate je hardcore klasika podzimu

08. 11. 2016  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Je to až k neuvěření, ale je tomu tak, již po sedmé jsem se podíval do německého Dortmundu, do komplexu hal Westfalenhallen na hardcorovou akci Syndicate. Minulý měsíc proběhlo desáté výročí této halové akce.
Německá agentura I-Motion ve spolupráci s holandskou Art Of Dance naplánovali na sobotní večer jubilejní desátý ročník této akce - Syndicate. V komplexu hal byly připravené pro návštěvníky 4 scény - Master Of Hardcore, Rough Zone, Hardstyle Kingdom a Classic District. Každá ze zmíněných scén lákala nejedním zvučným jménem.

Syndicate 2016

Naše společná cesta autobusem, kterou jsem organizoval již po čtvrté, nám utekla poměrně rychle a bez jakýchkoliv komplikací jsme se po dvacáté hodině ocitli před komplexem hal Westfalenhallen. Jsem rád, že každým rokem stoupá popularita těchto společných výprav. Před šesti rokama jsem byl poprvé na Syndicate společně s kamarády autem, následující dva roky na to dodávkou a teď nás po třetí v řadě vyrazilo čtyřicet autobusem.

První hodiny jsem využil k procházce po komplexu hal a k zastávce na baru. Na Master Of Hardcore mě nikterak neoslovil Tensor & Re-Direction, Meltdown a ani Dyprax, který pomyslně otvíral Master Of Hardcore stage. Rough Zone jsem navštívil kvůli stánku s Merchandise Syndicate, abych si jako vždy nakoupil tričko s lineupem, mikinu a potítko na památku.
Pak jsem na chvíli zavítal na Classic District na Vince. Na Classic District jsem zůstal po většinu večera. Dune, Marc Acardipane, Milenium Mayhem a Bass-D jako by mě ani nechtěli pustit ze svých spárů.

Syndicate

Na Master Of Hardcore stage jsem se vrátil, když svoje live vystoupení končil Mad Dog a byl spuštěn 10 Years All Anthem Megamix. Světelná a pyro show společně s mixem byla naplánována do posledního detailu a tak bylo opravdu na co koukat. Pánové The Playah & Furyan nenechali nikoho ani na chvíli klidným. I když tyto dva pány moc nemusím, tak tentokráte se jim vystoupení velice povedlo. Další z live vystoupení patřilo dvojici F.Noize a Partyraiser aka Scarphase! Pánové v kotli dokázali pořádně zatopit! Jejich UP Tempo bylo pro mě tím správným tempem.

Na Classic District jsem si poslechl legendu Paul Elstak. Tento „pán v nejlepších letech“ stále ví jak za to pořádně tahat a mě skoro utahal. Dvojice Jappo & Predator ze mě vytáhla poslední zbytky sil. A tak, když jsem se vrátil na Master Of Hardcore, kde nešlo vynechat živé vystoupení Angerfista už jsem opravdu neměl kde brát síly. Chvíli po začátku vystoupení jsem usnul na tribuně. No už opravdu nejsem nejmladší a je to na mně znát. Naštěstí jsem se probudil v ten správný čas, tedy na začátek posledního setu Destructive Tendencies vs. Day-mar.

Jak již bývá dobrým zvykem - konec dobrý, všechno dobrý. A i po sedmé jsem si po skončení párty mohl říct „Přežil jsem opět Syndicate!“ Je to sice ohraná fráze, ale každý rok to má něco do sebe. Zbývalo se jen setkat se zbytkem výpravy z Čech,  a vyrazit na zpáteční cestu domů. Tímto bych chtěl všem účastníkům našeho ČTYŘICETI-PĚTI místného zájezdového autobusu poděkovat za výbornou atmosféru jak při cestě tam, tak i zpět. Také bych rád vyzdvihl bezproblémový průběh zájezdu. Lidi díky VÁM. Vy co jste Syndicate nestihli tento rok, budete muset čekat celý rok na její další vydání. Otázkou je, jestli nějaké další vydání ještě bude. Teoreticky příští vydání by mělo proběhnout 7. října 2017, ale zatím není od pořadatelské agentury vytvořena událost, ta byla doposud vytvářena okamžitě po ukončení párty. Nechme se překvapit, jestli bude příští rok 11. ročník.

Syndicate

Zkrácení čekání vám dozajista vyplní několik dalších zajímavých akcí. Mezi jednu z nich určitě bude patřit domácí Imagination festival, na kterém se představí již za 3 týdny, tedy 25. listopadu, Miss K8, Art of Fighters, Mad Dog, Anime, Drokz, Noisekick, Dr. Peacock, Zatox, Deetox a nebo Rebourne za doprovodu Mc DV8. Neváhejte a přijďte. Tato domácí akce za to rozhodně bude stát.

Podívejte se na záznamy vystoupení ze Syndicate:

Mad Dog: https://www.facebook.com/djmaddogmusic/videos/10154661753156812/
Dyprax: https://www.facebook.com/syndicate.festival/videos/1584857518206832/
Korsakoff a Thorax: https://www.facebook.com/syndicate.festival/videos/1584908384868412/
Miss K8: https://www.facebook.com/MissK8music/videos/1056980164415036/
Destructive Tendencies vs. Day-mar:
https://www.facebook.com/syndicate.festival/videos/1585359721489945/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE

Pondělí 10. 10. 2016
Vstup: od 55,39 €
Vystupují:
Angerfist Live, Destructive Tendencies, Miss K8, Tha Playah, Korsakoff, Scarphase Live, Mad Dog Live, Neophyte, Outblast, Nosferatu, Day-mar, Dyprax, Thorax Live, Furyan, Meltdown, Tensor & Re-Direction., Radical Redemption, E-force, Warface, Atmozfears, Crypsis, Chain Reaction, Mashup Jack Live, Delete, High Voltage, Act of Rage, Cyber, D-Sturb, Devin Wild, DJ Mystery, Paul Elstak, Mental Theo, Marc Acardipane, Jappo, Bass-D, Millennium Mayhem, Predator, Vince, Buzz Fuzz, BMG Live, Pet Duo, Pappenheimer, Candy Cox, Minupren, Tekkerkane, Epyleptika
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika