Pixies na turné předskakují Fews, zahrají i v Praze

Pixies na turné předskakují Fews, zahrají i v Praze

16. 11. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Švédsko-americký kvartet se proslavil svými nadšeně přijímanými koncerty při svém předskakování kapelám jako Fat White Family a Money v Evropě, zatímco ve Velké Británii zahajovali koncerty pro Bloc Party a Spring King a nyní si je jako support vybrali Pixies.
Loni v létě vydali singl ILL – osmiminutovou zvukovou horskou dráhu, kterou The Times nazvali sňatkem NEU! a Jesus and Mary Chain, a po podepsání smlouvy s Play It Again Sam vydali další písničku The Zoo evokující postpunkovou atmosféru a předznamenávající albový debut.

FEWS

Koncem minulého roku FEWS podepsali smlouvu s kultovním labelem Play It Again Sam a 20.května vydali své debutové album MEANS.

Šéf gramofirmy a producent Dan Carey (Bat for Lashes, Franz Ferdinand, Bloc Party) o kapele říká: "Demo nahrávka The Zoo mě úplně vyrazila dech, obzvlášť tam, kdy se poprvé mění z moll do dur. V té písničce to udělali tak jemně a zvláštně, že mě hned napadlo, že s nimi musím udělat celou desku.  Mají neuvěřitelně otevřený, skleněný a čistý zvuk, i ve chvílích, kdy do toho řežou. Myslím, že to vytváří možnosti, které moc dalších kapel nemá.”

Více informací najdete na: www.dsmacku.com

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIXIES

Čtvrtek 17. 11. 2016
Vstup: 1050 - 1200 Kč
Vystupují:
Pixies (USA), Fews (SWE, USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika