Let It Roll Winter 2017 už tuto sobotu v Letňanech

Let It Roll Winter 2017 už tuto sobotu v Letňanech

21. 02. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už za několik dní se pražskými ulicemi prožene přílivová vlna milovníků drum and bassu (nejen) z celé Evropy lačnící po pořádné náloži tučných beatů. A přesné té se jim také v sobotu 25. února dostane na letňanském výstavišti Expo PVA!
Tam už tou dobou budou čekat dvě haly plné těch nejlepších jmen z drum and bassové scény. Factory Stage, v čele jejíhož lineupu stojí nezastavitelný Andy C a oblíbený Wilkinson, představí melodičtější subžánry drum and bassu, a na Madhouse Stage, které velí nemilosrdní Black Sun Empire, zavládne nefalšované neurofunkové peklo.

Let It Roll Winter 2017

To je však jen pomyslná “špička ledovce” sáhodlouhého seznamu vystupujících s notoricky známými jmény jako Gridlok, Maztek, Lenzman, InsideInfo, Delta Heavy, The Prototypes či Misanthrop s třešinkou na dortu v podobě premiérových vystoupení Majistrate, 1991, Annix a Ivy Lab.

Kromě nové dekorace - šest metrů vysokého robota nesoucí na prsou nový symbol festivalu (Madhouse stage), se návštěvníci mohou těšit na pohyblivou Factory stage.

Nové prostory výstaviště PVA Letňany, kam se festival přesunul z výstaviště EXPO, pak zajistí dost pohodlí pro všechny, a díky nejmodernějšímu technickému zázemí si navíc budete moci vychutnat zase o stupeň lepší světelnou show.

Vstupenky na Let It Roll Winter 2017 jsou stále v prodeji přímo na webu www.letitroll.cz v sekci VSTUPENKY a rychle mizí, jestli tedy ještě nemáte ten svůj, nezaspěte!

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL WINTER

Sobota 25. 2. 2017
Vystupují:
ANDY C / WILKINSON / BLACK SUN EMPIRE / / DELTA HEAVY/ GRIDLOK / 1991 / ANNIX / L-PLUS / LENZMAN / MAGISTRATE / THE PROTOTYPES / JUNE MILLER / IVY LAB / INSIDEINFO / MAZTEK / MISANTHROP / HYBRIS / PYTHIUS / FORBIDDEN SOCIETY RIDO / SUKI
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika