Čtvrteční Unpluged na houseboatu U bukanýra

Čtvrteční Unpluged na houseboatu U bukanýra

21. 02. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Mrzne až praští, nejvyšší čas jít se někam schovat... A pokud to bude místo útulné a s muzikou, co uším lahodí a ani chvilku nenudí, pak jenom dobře. Jedno takové pro vás máme a věřte, nebo ne, najdete ho netradičně přímo na vltavské hladině!
Nebojte, nemusíte se řadit zrovna mezi pražské otužilce, co musí své zdraví zas a znovu na Nový rok pokoušet v plavkách - prostor je příjemně vytopen a ohřát se samozřejmě můžete i něčím ostřejším přímo u barového pultu s přepychovou nabídkou k tomu... Tak do toho! Každý čtvrtý čtvrtek v měsíci se na House boatu U Bukanýra koná párty Unplugged, co tolik přeje odvážným dýdžejům se sklony k experimentování, a během těch šesti hodin se tu vystřídá tolik stylů, že je brzy zapomenete počítat. Jen si to zkuste... Koho tedy na vyvýšeném stupínku přivítáme 23. února?

Do té nevděčné role zahřívačů parketu se už před dlouhými osmi lety zcela dobrovolně pasovala dvojka DJ Face & MC Manda a tak vám i tentokrát právě oni dva nakypří půdu pod nohama, abyste mohli na parketu měkce našlapovat... Deep house a tech house budou pro tohle roční období to pravé ořechové a jako obvykle zbrusu nové roztočené dvanáctipalce obohatí smyslný srbský vokál. Je opravdu jen na vás, zda zůstanete i po desáté večer zabořeni do sedaček v družném rozhovoru, nebo se z původního podupávání hned zkraje večera oddáte tanci. Nechte se zkrátka a dobře vést... Prvním vzácným hostem po tomto dvouhodinovém jamu bude čím dál pracovitější majitel domácího vydavatelství Neo Violence dMIT.RY, který spokojeně plní katalog této značky o nová a nová jména, jež ve světě house music něco znamenají, přičemž historicky druhý vinyl už je spadnutí! Multižánrový DJ se tentokrát pochlubí svou aktuální sbírkou z oblasti afro & tribal house, všichni milovníci bubínků se tedy mají na co těšit. Dámy a pánové, tohle bude stodvacetiminutová hypnóza s volným vstupem! A jen co její účinky alespoň trochu poleví, do parády si vás vezme DJ, producent a zvukový inženýr Rescue, hrdý to člen sound systemu Pure Rhythm. Máte pocit, že v house music už bylo všechno řečeno? Chyba lávky! Právě on vás seznámí s tím, jak moc je tato zprofanovaná škatulka obrovská a jak pestrý umí tento žánr být. Připravte se tedy na aktuální sound, co hýbe evropskými parkety, aniž byste zrovna vy museli zvednout kotvy...
Co je doma, to se počítá, nicméně my čtyři tak nějak počítáme s tím, že byste se mohli stavit alespoň na chvilku na kus řeči. Rádi vás uvidíme, rádi vás seznámíme s obsahy našich record bagů a na přetřesu přitom bude pestrá paleta žánrů, jíž ocení vaše uši i vaše nohy. To není zrovna málo, co říkáte? Udělejme si prostě tu zimu hezčí...  

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. března a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, NCFX a Acid Murph.

FB: https://www.facebook.com/events/1810462629194624/

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 23. 2. 2017
Vystupují:
djs Face (techno.cz) feat. MC Manda, Rescue (Pure Rhythm), d.MIT.RY (Neo Violence)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika