Chrome Sparks přiveze do Prahy poprvé svůj euforický live set

Chrome Sparks přiveze do Prahy poprvé svůj euforický live set

28. 02. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Výborný americký producent elektroniky Chrome Sparks se po dlouhém čekání poprvé představí Praze. Za sebou má tour s The M Machine, The Glitch Mob nebo Flume a především mnoho úspěšných releasů jako Marijuana nebo Send The Pain On.
Svou tvorbou, která je energickou kombinací taneční hudby, omamných melodií, dowtempa a vokálů, si získal spoustu fanoušků i u nás. Už 11/4 představí svůj exkluzivní live set v Experimentálním prostoru NoD. Vzhledem k omezené kapacitě prostoru by fanoušci kvalitní elektroniky neměli zahálet s nákupem vstupenek.
 

Jeremy Malvin aka Chrome Sparks vystudoval na Michinganské univerzitě bicí a prošel hned několika indie kapelami jako bubeník. Protože se chtěl hudebně osamostatnit, zaměřil se na Djing a hudební produkci. Po nějaké době zjistil, že ho jen mixování pro lidi nenaplňuje a chybí mu právě onen živý komponent. Díky této zkušenosti se naučil rychle reagovat na své publikum, ale zároveň se cítil, že má svázané ruce v experimentování.

Jeho vášeň k bicím nástrojům mu zůstala a tak přibral synťáky, zavřel se do studia a v roce 2011 vydal své první LP “My <3”. Už touto deskou o sobě dal slušně vědět, a když o rok později následoval jeho průlomový hit “Marijuana” a “Set The Pain On”, bylo jasné, že se neztratí. Před třemi lety se upsal australskému labelu Future Classic (Flume, Chet Faker), vydal další album a vystoupil po boku takových jmen elektroniky jako The M Machine, The Glitch Mob nebo Flume. Jeho tvorba je energickou kombinací taneční hudby, omamných melodií, dowtempa a vokálů, které nutí posluchače snít. Každý labužník tohoto žánru by měl být tedy na vážkách a s předstihem pořídit lístek na 11.4. do Experimentálního prostoru NoD. Po dlouhém očekávání totiž představí svůj live set, ve kterém určitě nebudou chybět ani ty největší pecky.

Dodal: Anna Kudláčková, Roxy/NoD
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHROME SPARKS

Úterý 11. 4. 2017
Vystupují:
CHROME SPARKS Live (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika