Rozhovor se zpěvačkou Boney M - Liz Mitchell

Rozhovor se zpěvačkou Boney M - Liz Mitchell

28. 02. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Boney M. se stali nejen disko kultovní kapelou 70. a 80. let, ale zůstávají žijící legendou celé disco éry.
Ahoj Liz, opět hrajete v Praze. Jaké vzpomínky máš na tohle město a co vše tě s ním spojuje? 
Za svou kariéru zpěvačky jsem navštívila Prahu mnohokrát. Je to úžasné město, které má co nabídnout. Především spousty historických památek, určitě jsem neviděla všechny. Bohužel letos jsme v Praze na krátkou dobu a budeme mít málo času přes den, abychom stihli památky navštívit.
 
V minulosti jsi si prohlédla památky města, které se ti nejvíce líbí?
Ano, ale už je to opravdu moc dávno. Samozřejmě znám Karlův most a i zeď Johna Lennona, která je speciálně pro nás hudebníky opravdu pojmem. 
 
Co říkáš na české fanoušky? 
V Praze jsme vždy měli úžasné a nezapomenutelné publikum, které nás během koncertu podporovalo a užívalo si koncert s námi. Atmosféra byla vždy fantastická.
 
Máš ráda českou kuchyni?
Lhala bych, kdybych tvrdila, že ji poznám. Rozhodně jsme, ale české domácí speciality dostali a ochutnali, ovšem jména jídel si nepamatuji. 
 
Co považuješ za největší úspěch kapely za dobu jejího působení ve světě?
To je těžké říci, protože skvělých koncertů bylo neskutečně mnoho. Například koncert na Červeném náměstí v Moskvě nebo před 150 000 diváky v Číně a to vše v 70. letech, kde bylo opravdu těžké pro kapely ze západních států vystoupit v těchto lokalitách. Nedávno jsme byli ve Vietnamu, Indii či Malajsii, kde jsme koncerty zažili ve stejném duchu jako v 70. letech, to bylo neuvěřitelné.
 
Která z navštívených zemí světa na tebe udělala největší dojem a proč?
Na to se nedá odpovědět jediným státem či zemí. Poznala jsem a existuje spousty nádherných míst a krajin. Upřímně, nejvíce milujeme naši rodnou zemi a to je Jamajka. Ovšem naše rodinné kořeny leží až v africké Gambii. Sem jezdíme jednou až dvakrát za rok pravidelně a pomáháme zde s různými dobročinnými projekty.
 

Jaké druhy nápojů máš nejraději?
Nejradši mám osvěžující džusy a ovocné šťávy. Samozřejmě ideálně, když jsou čerstvě vymačkané. A to od ananasu přes kokos až k maracuje. 
 
Která píseň z repertoáru kapely je tvá nejoblíbenější?
Na to se také nedá odpovědět jedním názvem, protože za každou písní je mé srdce. Určitě k oblíbenějším patří písně jako „Rivers of Babylon“ a „Daddy Cool“, které jsou největšími hity a jsou nejvíce žádané. Ale, jak jsem již řekla, každá píseň je část mne neboť mě v životě doprovází přes čtyřicet let.
 
Jaké jsou vaše plány do budoucna?
Nadále odehrávat a zažívat skvělé koncerty a show, tak abychom stále mohli vystupovat po celém světě a abychom každý týden mohli stát  na podiu, jako je tomu nyní. 
 
Jsi ještě v kontaktu s bývalými členkami kapely či producentem Frankem Farianem?
Bohužel nejsem. Ani s kolegyněmi a ani s Frankem Farianem. Naposledy jsme se potkali na pohřbu Bobbyho Farrella v Holandsku a to už je dávno. 

Moc děkujeme za tvůj čas a přejeme dále hodně úspěchů tobě i celé skupině Boney M       
Srdečně děkuji.


Dodal: Ivana Lázniková, in promotion, s.r.o
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BONEY M.

Pátek 3. 3. 2017
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
Boney M.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika