Matrix & Futurebound ovládnou Roxy společně s Mind Vortex

Matrix & Futurebound ovládnou Roxy společně s Mind Vortex

24. 03. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Drum`n`bass fans pozor! Do Roxy míří silný zahraniční line-up v čele s Matrix & Futurebound, které doplní Mind Vortex a Messy MC. Obě formace slibují hutné bassové linky v kombinaci s kvalitním mainstreamem a zejména Mind Vortex uspokojí i fanoušky tvrdšího DnB.
28. dubna se můžete těšit na kombinaci Viper Recordings a RAM Records v celé své kráse. Line up doplní 2K a HellSmith.

Předprodej začíná ve čtvrtek 13. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Mind Vortex

Britské duo Matrix & Futurebound od své první kolaborace v roce 2005 vydalo už nespočet hitů jako třeba All I Know, Control nebo Don`t Look Back. Jejich oblibu můžeme přikládat hlavně tomu, že umí mainstreamovému publiku přiblížit undegroundový sound a chytlavé melodie často doplňují příjemnými vokály. Ve svých setech kombinují právě kvalitní mainstream s tvrdší náloží. Tu správnou dynamiku dodá Matrix & Futurebound Messy MC.

Druhým headlinerem pátečního večera budou Mind Vortex. Jejich debut na RAM records Hotbox si skvěle vedl v žebříčcích BBC 1XTRA, Beatportu a zároveň je katapultoval mezi jedny z nejnadějnějších hudebních formací současnosti. Ten samý rok zakončili mixem Ram Drum & Bass Annual, který se stal jedničkou na iTunes. V jejich tvorbě nechybí rázné bass linky, dramatické prvky a hlavně neustále přicházejí s novými nápady, které posunují jejich produkci dál. Už 28. dubna si vychutnáš silný britský DnB line-up.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MATRIX & FUTUREBOUND

Pátek 28. 4. 2017
Vystupují:
MATRIX & FUTUREBOUND (Metro/Viper, UK), MIND VORTEX (RAM, UK), MESSY MC, support djs: 2K, HellSmith (Gangster Trippin), 2nd house stage: Panorama & PJ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika