LayDee Jane na turné v Turecku

LayDee Jane na turné v Turecku

27. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
LayDee Jane absolvovala tydenní turné po Turecku, Jak to celé probíhalo se můžete dozvědět z článku a fotografií z turné.
Své první vystoupení měla L.Jane naplánované na 17.6. v přístavním městečku Side což je 72 km od Antalye v clubu Lighthouse. Větsina sezonních clubů v této části Turecka je stavěna tak, že část je pod širým nebem a část pod střechou, což se samozřejmě odráží na celkové atmosféře a hraní v takovém klubu se pak stavá nezapomenutelným zážitkem. Přímo z tohoto klubu je vidět moře, maják a obloha plná hvězd. K tomu barevný laser, muzika, party people a všechno dohromady vytváří něco nepopsatelného. L.Jane zde za své vystoupení dostala spousty květin až se skoro nevešly do auta.

laydee jane

Ještě tu noc se vrátila zpět do Antalye, kde následující odpoledne navštívila Lara-Beach, kam byla pozvána na privátní party. Jednalo se o venkovní bar hned vedle pláže, který patří mezi neojoblíbenejší místo v Antalyi. Zvláštností tohoto baru je, že tam lidé nechodí tančit, ale spíše si jen poslechnout kvalitní hudbu. Na tomto místě hráli dj-s takových jmen jako Quicksilver, Montana, Oliver Moldan a spousty dalších. Ačkoliv je místní publikum velmi náročné, měla L.Jane co dělat, aby jí i po 5ti hodinovém setu pustili od gramofonů.

laydee jane

Konečně následoval den volna, takže L.Jane ho strávila dle svého přání na pláži. Večer, když už byla úplná tma, si pak ještě L.Jane skočila 50ti metrový bungee-jumping a to hned dvakrát po sobě. A ani při seskoku si neodpustila hudbu, kterou měla u sebe v podobě MP3 playeru. Do uší jí hráli Depeche Mode – Enjoy the silence.

laydee jane

Další den se jelo do přístavního města Alanya vzdáleného cca 120 km od Antalye, kde bylo naplánováno vystoupení v clubu Zapfhahn. Zvenčí měl klub podobu přístavního městěčka ze starých dob, uvnitř jedna část vypadala jako pirátská krčma a druhá část byla jako pirátská loď, prostě nádhera! (občas sem zajede na rum i Johny Depp :) L.Jane začala své vystoupení v 1:30 ráno a pokračovala až do konce, kdy se loučila s plným klubem. Nevýhodou je, že všechny kluby v Alanyi mají otevřeno pouze do 3h do rána, takže když jsou lidé nejvíc rozjetí, musí se párty ukončit. Atmosféra byla báječná a L.Jane se tam cítila moc spokojená.

laydee jane

Ještě v noci se vrátila zpět do Antalye a příští den si dala opět trochu volna. 22.6. L.Jane navštívila club Oxygene, který se nachází asi 50 km od Antalye. Klub je postaven do řeckého stylu s krásnou dekorací a navštěvníci se zde mohou i vykoupat v nádherně nasvíceném bazénu s plazící se mlhou na hladině. Ti co to neví, mají velkou pravděpodobnost, že se schladí i když po tom zrovna netouží :) Zábava jela až do rána a všichni odjížděli se skvělým pocitem včetně L.Jane.

laydee jane

Poslední zastávkou turné bylo město Marmaris. Domorodci tomu říkají „betonové město“, protože toto místo je poněkud ponuré. Ale místní klub Greenhouse je natolik vyhlášený, že sem jezdí klubeři až z Antalye, která je odtud vzdálená 400 km! Cesta byla opravdu dlouhá, až skoro nekonečná, cca 6 hodin cesty. Provoz na silnici byl velmi hustý a bez podpory místní policie v podobě doprovodu by L.Jane nedorazila včas. Do klubu přijela na poslední chvíli a bez jakékoli přípravy se ocitla před takovým davem lidí, že ani nebylo vidět na konec klubu. Jeho kapacita je asi tak 3000 lidí a ten večer byl plný k prasknutí. To co místní lidé předvedli se nedá slovy popsat. Chvílema to vypadalo, že střecha klubu nevydrží, protože atmosféra byla naprosto ohromující. Pro L.Jane to byl nezapomenutelný zážitek a skvělé zakončení velice úspěšného tureckého tour.

laydee jane

Hned po hraní se L.Jane vrátila zpět do Antalye, odkud letěla beze spánku rovnou zpět do Prahy, protože večer ji čekalo ještě jedno vyspoupení na Bahama Beach Playa v garážích kongresového sálu. Velké díky patří Umitovi Erbayovi a jeho teamu, kteří se profesionálně postarali o celou organizaci tohoto tour.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika