Richard Müller se po Velikonocích vrátí do Česka s jeho nejlepším turné

Richard Müller se po Velikonocích vrátí do Česka s jeho nejlepším turné

12. 04. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jen v loňském roce odehrál v Čechách a na Slovensku desítky vystoupení a přestože již nejednou  koncerty přidával a oficiálně "To najlepšie tour" ukončil, zdejší publikum jej chce slyšet znovu. Slovenská hudební legenda Richard Müller se k nám proto už po Velikonocích vrátí. Od 18.dubna do 2.května zavítá do Litoměřic, Jihlavy, Písku a do Zlína.
Návštěvníci se mohou těšit na "Milovanie v daždi", "Rozeznávám", "Koniec sveta", "Po schodoch" a řadu dalších hitů z Müllerova bohatého repertoáru v šansonové úpravě, se kterými zpěvák slaví od loňského roku na koncertních pódiích triumfální úspěch.

Richard Müller

"Děkuji mým fanouškům, moc si jich vážím. Podle reakcí a závěrečných ovací ve stoje si myslím, že publikum tuto netradiční polohu písní přijalo výborně. Užívali jsme si to všichni. Mám radost, když vidím, že se mi podařilo je potěšit."  říká Richard Müller, který koncem minulého roku vydal kritikou i veřejností vysoce ceněné jubilejní album "55", jež bylo po pár týdnech od vydání ověnčeno platinovou deskou za prodej.

"Do programu turné jsme zařadili i skladby z nového alba. Zazní tak například titulní "55" nebo skladba "Julia Roberts", která je o nenaplněné lásce." dodává Müller.

Richarda Müllera budou na koncertech doprovázet kytarista Štefan Lengyel, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, na dechové nástroje Michal Žáček a bubeník a kapelník Juraj Kuchárek.

Richard Müller "To najlepšie tour" - přídavek:
18.4.Litoměřice
19.4.Jihlava
20.4.Písek
2.5.Zlín

Vstupenky jsou již v prodeji.

Více na www.muller.sk

Dodal: Katka Dědková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika