Reportáž z Paul Kalkbrenner v Hale 70

Reportáž z Paul Kalkbrenner v Hale 70

19. 05. 2017  |  Autor: Marie Le  |  Komentáře (0)
Paul Kalkbrenner se 12. května představil v Praze! Velmi očekávaná událost, která v Praze neměla obdoby. Kvalitní německé techno dorazilo konečně do Prahy. Paul se svým novým projektem Back to the future slíbil návrat k devadesátým letům a pravým rave party. Slovní přesmyčka je více než symbolická a když se v Hale 70 rozezněli první tóny, bylo jasné, že tohle je skutečně nefalšovaný návrat.
Dychtivé očekávání zalepil skvělým setem Clé, jehož rytmy naprosto perfektně připravili na to, co přijde. Opravdu výborně zvolený line-up byl velkým plusem této party. Aby taky ne, Clé rozhodně není malé jméno, v německu má své jasné postavení jako Berlínský devadesátkový rave DJ. Bohužel začátek koncertu si spouta fanoušků užila z fronty na pití… Bez přehánění na tomto koncertě by se dala fronta na občerstvení pasovat klidně na nejdelší frontu v historii všech front včetně čekání na poště. Když už čekání trvalo přes 40 minut a hřeb večera už byl v plném proudu, vzdávalo se to jen težko. Velké zklamání už ale proběhlo ve chvíli, kdy po více než hodinové výdrži na místě barman oznámil, že kromě piva už nic není. Naštěstí Paul svým neuveřitelným talentem a dokonalým smyslem pro zvuk, ve spojení s industriální halou 70 vytvořil neuvěřitelnou show a naprosto skvělou atmosféru. Nakonec se i na tu nekonečnou žízen dalo zapomenout.

Pár návštěvníků lamentovalo, že nezahrál ty největší pecky, ale o to právě šlo. S Back to the future Paul ukázal, že dokáže publikum přesunout v čase a vytvořit skvělou a dechberoucí show i bez vytahování es z rukávu. Nakonec dal pěkně dlouhý přídavek, ovšem všechno musí jednou skončit a je velká škoda, že to nešlo až s paprsky ranního slunce. O to se postaral až Pavel Bidlo.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAUL KALKBRENNER

Pátek 12. 5. 2017
Vstup: od 790 Kč
Vystupují:
Paul Kalkbrenner (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika