Fléda s novou tváří

Fléda s novou tváří

30. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Během letních prázdnin procházel brněnský klub Fléda náročnou rekonstrukcí. A jak to tam teď vypada?
Návštěvníka čeká od podzimu naprosto jiný klub. Oficiální otevírací večírek se bude konat v sobotu 16. září, už teď ale můžeme prozradit, že Brňáky čeká ještě velkolepější prostor než doposud. Autory návrhu rekonstrukce jsou Renata Slámková a Jan Maroušek ze studia Ecce design. „ Při své tvorbě jsem vycházeli z myšlenky propojení lidových prvků a jednoduchosti funkcionalismu. Prostor Flédy se tak změní k nepoznání.“, komentují mladí designéři. Barevné stěny například nahradí originální vzory, nainstalováno bude jiné osvětlení i nábytek.

fleda

Fléda ale nepodstoupila jen povrchové úpravy. Po čtyřech úspěšných sezónách bylo potřeba vyřešit vstup do sálu, kde se často tvořila tlačenice. Místo dosavadní šatny byl tak probourán další vstup. Zvětšuje se také prostor před hlavním barem a tím vzniká možnost vytvoření další stage případně pódia pro menší koncerty. Na podzim tedy Fléda přivítá návštěvníky v kompletně novém hávu!

fleda

Unikátní interiér Flédy nabízí mnoho možností využití. Ani letos nebude chybět filmový klub, divadlo, parties, koncerty, módní přehlídky nebo pravidelné večírky. V páté sezóně jsme jako bonus zlepšili i nabídka piva. Od září vám budeme nabízet nejlepší Plzeň v Brně, která se bude čepovat přímo z tanků! Během odpoledne se tak jindy večerní klub může proměnit v příjemnou kavárnu nebo denní bar pro vaše posezení s přáteli.

Už 3. září můžete zajít na Flédu do kina. V pátek 15. září vás na Flédě čeká první taneční party. Stejně jako loni velice úspěšná akce benefičního charakteru - Illumination! Tentokrát v čele se špičkovým producentem a DJem Inigo Kennedym, Nikou 77, nebude chybět ani brněnský Ian Fuzzy a celá Disharmonic crew.

fleda

Fléda už je proslulá svými pravidelnými klubovkami. Příznivci drum and bassu by si měli poznamenat do svých diářů 22. září, kdy dorazí první Bassinfection. O den později si poprvé užijí i fanoušci tolik oblíbeného minimalu – chystá se klubová party Magion! 29. září bude Fléda patřit všem fanouškům hip hopu a kontroverzních českých raperů Supercrooo. Ušetřen nebude nikdo a nic!

fleda

Kromě koncertů a akcí vás samozřejmě čeká na Flédě i spousta menších večírků, filmových představení a už v září přijde na řadu také divadlo. 14. 9. se tu opět představí populární spolek Skrat - tentokrát s hrou Stredná Európa Ťa miluje.

Například první Elektra pak proběhne 6.10., kde pokřtí svou novou desku Orbith a Michal Poliak a pozvali si jako hosta dje Len Faki z Německa. Kromě něj jsou prozatím potvrzenými podzimními peckami rozhodně ruhý ročník mezinárodního festivalu neobvyklé hudby a filmu NEW NEW! 2006 a vrcholem „elektronického podzimu“ v Brně bude specální Elektra s Vitalicem (Fr) 1.12. v jeho české premiéře.

www.fleda.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika