Roger Sanchez přijede v listopadu do Roxy

Roger Sanchez přijede v listopadu do Roxy

31. 05. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Představte si pláž v Miami, zapadající jižanské slunce a letní atmosféru na terase natřískaného klubu. Přesně to je feeling, který evokuje hudba i sety Rogera Sancheze. Americká legenda house music, autor nespočtu legendárních tracků a držitel Grammy přijede v listopadu jako speciální host 19-tých narozenin nejstarší české klubovky Climaxu. 
Rogera Sancheze doplní resident Chris Sadler a další hosté.
 

Předprodej začíná ve středu 1. června 14:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté I v ostatních předprodejích.
 
Newyorský producent, dj a autor několika nesmrtelných remixů Roger Sanchez působí na scéně už od roku 1990, kdy vydal svůj první singl Luv Dancin. Roger společně se svými parťáky Ericem Morillem a Davidem Moralesem vytáhl newyorskou house music na světové výsluní. Jeho druhým domovem je přirozené španělský ostrov Ibiza, kde má několik rezidentur,  a to nepřetržitě od roku 2000. Na konci května byl i headlinerem openingu klubu Privilege.
 
Roger Sanchez vydal 5 studiových alb. Z nekonečného seznamu releasů a remixů stojí za to vypíchnout především remix Hella Good od No Doubt, za který dostal v roce 2003 Grammy, rádiový hit Another Chance s úžasným klipem od Phillipe Andre nebo dancefloor hymnu Turn On the Music. Roger je také kouzelníkem za mixem a jsme v očekávání, co předvede na další legendární oslavě narozenin Climaxu.  Must go!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX 19TH ANNIVERSARY

Sobota 25. 11. 2017
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
Special guest: Roger Sanchez (USA), Resident: Chris Sadler
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika