Let it Roll warm up s DC Breaks a den otevřených dveří ve Stormu

Let it Roll warm up s DC Breaks a den otevřených dveří ve Stormu

11. 07. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento pátek vás čeká tradiční pražský Let It Roll warm up v klubu Storm! Pozvání na tuto jedinečnou událost tentokrát přijal britský projekt DC BREAKS v rámci své tour k nové desce „Different Breed. V sobotu můžete nahlédnout pod pokličku Stormu v rámci akci Doors Open Day, kde se vám představí celý tým, se kterým si můžete společně zagrilovat na zahrádce.
Dveře se otevřou už od odpoledních hodin a těšit se můžete na graffity jam s exhibicí a workshopem, DNB Step exhibici a následnou DnB afterparty – to vše ZDARMA!
 


PÁTEK – LET IT ROLL WARM UP W/ DC BREAKS
Britský dnb projekt DC BREAKS přijede představit novou desku "Different Breed", která vyšla na jejich domácím labelu RAM Records a která obsahuje i novou verzi hitovky "Swag". Doplní je zkušení Let It Roll Djs a jejich hosté. Těšit se také můžete na promítání starších Let It Roll aftermovies, LIR dekorace nebo soutěž o vstupenky. Na místě bude také možnost zakoupit nejlevnější vstupenky bez prodejního poplatku. 
Srdcem projektu DC Breaks jsou londýňané Dan Havers a Chris Page, kteří se potkali na univerzitě v Edinburgu. Kromě nabitých klubových setů skládají také hity, jako je „Faithless“ (feat. Bianca), který se hojně hrál v rádiích. Od počátku spolupráce s labelem RAM Records remixují pro velká světová jména, jako jsou Paloma Faith, Lady Gaga, Lana del Rey, Tinie Tempah a další. Tak započali cestu k novému albu, kde se prolíná více hudebních stylů – např. „Breathe“ feat. Dave Gibson nebo „No One Like You“ feat Niara Scarlett. 

Se svou novou deskou se chystají na velkolepý vstup na mezinárodní scénu.  Dle slov Chrise je toto album totálně odlišné od všeho, co doposud dělali. Přijďte a poslechněte si sami beaty, které Chris dal dohromady a texty, které napsal sám Dan. 

INE UP
DC Breaks (UK)
Bifidus Aktif
Beesu
Mersi
& guests

VSTUPNÉ
100-120 Kč (+ poplatek) v předprodeji na GoOut.cz
Na místě 150 do 23:00, poté 180 Kč 

Více informací naleznete na Facebook události

SOBOTA - OTEVÍŘENÉ DVEŘE KLUBU STORM
Sobotní program Stormu bude věnován široké veřejnosti, a to hned od odpoledních hodin. Na zahrádce klubu proběhne velká grilovačka za doprovodu dobré muziky, ale hlavně graffity jam s exhibicí a graffity workshopem. Malovat se bude symbolicky na všechny dveře z toalet, aby dostaly nový krásný kabát.

Kromě toho si budete moci prohlédnout prostory klubu a seznámit se s celým týmem, který pro vás týden co týden připravuje mejdany, a s promotéry nejúspěšnějších pravidelných nocí. DNB Step Association, která ve Stormu pořádá první mistrovství ČR tohoto tance, přinese exibici DNB Stepu. Večer se můžete těšit na drum & bass afterparty až do rána bílého!
 
LINE UP
FEELA
NO CURE 
ZAKILO
ARRA
DASH
BABOON
OWLIE

VSTUP ZDARMA

Více informací naleznete na Facebook události

Dodal: Jana Pflegerová, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL WARM-UP

Pátek 14. 7. 2017
Vstup: 100 - 180 Kč
Vystupují:
DC Breaks (UK), Bifidus Aktif, Beesu, Mersi & guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika