Unikátní designová instalace Absolut Colours přivítala Machinedruma před jeho setem na Colours of Ostrava

Unikátní designová instalace Absolut Colours přivítala Machinedruma před jeho setem na Colours of Ostrava

07. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I když měl Machinedrum napilno, stihl před svým setem navštívit zónu Absolut Colours. Ta patřila díky své unikátní designové instalaci s barem a optickým zrcadlovým efektem k nejvýraznějším místům celého festivalu.
Absolut přivezla na Colours of Ostrava ojedinělý koncept zóny. Barový stůl v podobě láhve se odrážel ve vztyčeném zrcadle a jeho odraz lákal k návštěvě i tanci. Party pulsovala zónou od soumraku do úsvitu díky náloži tanečních pecek Dj N’zyma a Earla. V nabídce baru bylo nachystáno 5 jednoduchých svěžích drinků, za které získali návštěvníci profesionální festivalový Absolut styling drahokamy a marblingem jako dárek.

Absolut Colours

V konceptu Absolut Colours se navíc uskutečnilo i jediné oficiální setkání interpreta s fanoušky a to gurua IDM (Intelligent Dance Music), house music, glitch hopu a alternativního hip-hopu Machinedruma. Travis Stewart, jak se americký hudební producent jmenuje vlastním jménem, si rád každý den zamedituje. Pomáhá mu to odblokovat se a soustředit se. Z jeho setkání s fanoušky vznikly fotografie na polaroid, které hudebník na místě všem podepisoval. S fanoušky si připil i jeho oblíbeným drinkem Absolut soda. Travis je na elektronické scéně už bezmála 20 let. Nové album Human Energy je v pořadí jeho druhá deska, která vyšla na prestižním labelu Ninja Tune. Působil v New Yorku, ale pak se přesunul do Berlína za lepší situací pro profesionálního hudebníka. Na Colours of Ostrava vystoupil se svým live setem v sobotu v 01:45 ráno na electronic stage.

Absolut Colours

O značce:
Původ vodky Absolut sahá až do roku 1879, v současné podobě byla představena v roce 1979. Nyní je druhou nejprodávanější značkou mezi prémiovými vodkami v celosvětovém měřítku a celkově čtvrtou největší značkou mezi prémiovými destiláty.
Vyrábí se z ozimé pšenice pocházející z jihu Švédska unikátní metodou kontinuální destilace. Tato metoda byla představena v 19. století králem vodek panem Larsem Olssonem Smithem.

Absolut Colours

Vodka Absolut je destilována více než stokrát. Tím je zajištěna její dokonalá průzračnost. Díky té získala své jméno – Absolut pure vodka – absolutně průzračná vodka.

O společnosti  Jan Becher – Pernod Ricard
Jan Becher – Karlovarská Becherovka, a. s., je společnost s českými kořeny a celosvětovou působností. Byla založena v roce 1807 slavnou karlovarskou rodinou Becherů a její hlavní činností je výroba a prodej prémiových alkoholických nápojů. V roce 1997 se stala součástí francouzské skupiny Pernod Ricard, jednoho ze dvou největších výrobců prémiových lihovin a vína na světě.

Fotogalerie: www.facebook.com/absolut.cz

Dodal: Michael Tardík, Everything Goes
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika