Potvrzeno! Sensation White bude v Sazka Aréně

Potvrzeno! Sensation White bude v Sazka Aréně

01. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
2. červen roku 2007 se navždy nesmazatelně zapíše do historie české taneční scény. Právě v tento den bude pražská Sazka Aréna hostit, jako první akci podobného typu, největší taneční událost na světě. Mimo prvních informací tu pro Vás máme připravený také Trailer a video ze Sensation White.
sensation white

Agentura United Music Events, společně s holandskou partnerskou agenturou ID&T, představí tuto jedinečnou show v rámci Sensation White World Tour. Česká Republika se tak stane vedle Holandska, Německa či Belgie další zemí, kam tento legendární koncept zavítá.

sensation white

Historie Sensation se začala psát v roce 2000 v Holandsku, kdy se poprvé sešlo v Amsterdam Aréně na 20.000 návštěvníků. Rok poté se jich již 40.000 stalo svědky nového fenoménu Sensation White. V letošním roce se konala Sensation White již po šesté, a stejně jako v minulých letech, bylo všech 40.000 vstupenek vyprodáno během rekordních pěti hodin.

sensation white

Tento unikátní koncept představuje nejžádanější světové Dje, kombinuje speciální efekty, technologické novinky, fantastické performance a další jedinečné zábavní prvky, a hlavně vytváří neopakovatelnou atmosféru a zábavu pro desetitisíce návštěvníků, kteří jsou všichni oblečeni v bílém.

Předprodej vstupenek na Sensation White v Sazka Aréně začíná 1. prosince na všech terminálech Sazka Ticket.

Podívejte se na oficiální stránky www.sensation-white.com , na Trailer Sensation White a nebo na video ze Sensation White s Paul Van Dykem.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
akrij78
03. 09. 2006 | 16:22:36
+0 | -0
nu video docela ukousani ale jinak v poho pokut nam nabydnou něco zajimavjejšiho než van dyka tak o tom budu i uvažovat..
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika