Vlajková loď Hospital Records se vrací do Prahy

Vlajková loď Hospital Records se vrací do Prahy

29. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britské vydavatelství Hospital Records se opět se svou hudební nocí Hospitality vrací do Prahy. Jedno z nejvýznamnějších drum & bass vydavatelství s sebou přiveze pět zahraničních hostů v čele s Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto a Royalston.
Halová akce Hospitality proběhne 20. 10. 2017 v Expo Holešovice v Křižíkově pavilonu B.
 

Hospital Records ve světě reprezentuje především měkčí odnož drum & bassu, mainstream DnB a liquid funk a i její vlajková noc proto bude patřit jemnějšímu drum & bass. Hospitality night nabídne přední jména jednoho z nejúspěšnějších DnB labelů světa. Pro fanoušky melodického drum & bassu je proto skvělou zprávou, že do Prahy přijedou zahrát Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto a Roaylston.

Na akci vystoupí stále více populární Wilkinson, který vydal v dubnu nové album Hypnotic. Také S.P.Y přiveze nové EP, které vydal v červenci. Zahraniční line-up potom doplní liquid funkový mág Etherwood, japonský Makoto, který také představí své nové tracky a pětici zakončí matador dnb Royalston. Návštěvníci se jako každý rok mohou těšit také na zástupce české drum & bass scény.

Předprodej vstupenek na Hospitality Prague 2017 byl spuštěn společně s facebookovou událostí akce, kde mohou návštěvníci sledovat nejnovější informace k akci. Hospitality Prague 2017 proběhne 20. 10. 2017 v Expo Holešovice v Křižíkově pavilonu B.

Dodal: Kateřina Mašková, LET IT ROLL
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOSPITALITY PRAGUE 2017

Pátek 20. 10. 2017
Vystupují:
Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto, Royalston, Fava MC a CZ djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika