MoOn:Sherry New Club Edition v Paláci Akropolis

MoOn:Sherry New Club Edition v Paláci Akropolis

04. 10. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je tu nová klubová sezóna paláce Akropolis a s ní i pravidelný mejdan v režii Vychytane.cz Djs Crew, kterým je MoOn:Sherry. Čeká nás velmi plodné období, a to nejen v Akropolis jako takovém, ale především s tímto pravidelným večírkem. 
Dvě scény, které budou pokaždé hostit naprosto rozdílné hudební styly, skvělý hosté z různých koutů naší republiky, ale i ze zahraniční a jedno velké překvapení, které si prozatím necháme pro sebe, nicméně brzy se ho dozvíte.

4BeCome1

Soul, Funk, Hip Hop a obecně Black music na jedné straně a Deep, Minimal, Tech House na straně druhé. O tom bude následující díl MoOn:Sherry, který má pořadové číslo 14. Nový rezident Sherry stagee, kterým se stal člen Vychytane.cz Djs – Dj Dug, si hned na první novo-klubové vydání pozval své oblíbené kolegy Djs Cheef a Scaffer. Dva nadšenci, kteří hostí prestižní akce po celé republice a na podiu se setkali s mnoha světovými superstars si pro vás připraví nášup pořádné houpavé pohody s rukama nahoře. 

Dug, hudební sběratel a přední podporovatel taneční kultury u nás, bude své vystoupení směrovat do Soulovějších a Funkovějších vod, kde uslyšíte mnoho hitovek smíchaných s mnoha hitovkami jinými a tím pádem si budete užívat naprosto nové tracky. 

MoOn stage bude, jak je již zvykem, plná rovných beatů v podobě Deep, Minimal a Tech House music, kde si rezidentní Dj a projekt 4BeCome1, který vystoupí se svým brazilským perkusovým kolegou Dudu Morais Drums připravuje Deep až Tech-Minimalový set, plný neuvěřitelných zvukových vstupů Dudu Moraise. Ten s sebou vozí tak roztodivné nástroje, že člověk kolikrát žasne nad tím, na co vše hraje. Využívá dokonce s mikrofonem i věci, které se nachází kolem něho, takže si po chvilce posluchač uvědomí, že ten skvěle ladící zvuk v hraném tracku, je vlastně Dudu, bouchající do barové židle a železné konstrukce zábradlí. Tohle si zkrátka na živo nenechte ujít!

Hostem tohoto dílu bude západočeský matador, spolumajitel labelů Unaffected R. a Soul Fly Music R., taktéž sběratel hudby, ale hlavně precizní Dj Matt Walli. S projektem 4BeCome1 se letos potkali na House Cool stagei na festivalu Beats4Love a už tam bylo jasné, že si hudebně velmi sedí a že se musejí potkat znovu. Příležitost na sebe nedala dlouho čekat, a tak se můžete těšit na jeho vytříbený hudební vkus, který předvede poprvé i v paláci Akropolis. 

Poslední host, bude pomyslná třešnička, ale hned na začátek. Skvělá osobnost naší scény, talentovaný Dj, fotograf a milovník Berlína, Dj Gusman. Nenechte si jeho speciální tří hodinový warmup Deep/Minimal set ujít, protože jsme ho velmi pracně bookovali. Je to totiž jeho jediné vystoupení v ČR v tomto roce, které se již nebude opakovat. Doporučujeme tedy do klubu dorazit již min. na 23.hodinu a uletět si s tímto charismatickým Djem do výšin zvukově bohatých tracků, které s umem sbírá a následně prezentuje ve svých propracovaných setech!

Začínáme již ve 22:00 a končit budeme nad ránem. Vstupné je symbolické a není tedy nutné nad ním přemýšlet. 

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOON:SHERRY VOL.14

Sobota 7. 10. 2017
Vystupují:
DJs 4BeCome1 with Dudu Morais (BRA, live drums), Matt Walli, Gusman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika