Layo & Bushwacka přijedou do Roxy

Layo & Bushwacka přijedou do Roxy

05. 09. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Pro mnoho z nás byli právě Layo & Bushwacka hlavním tahákem party Incredible, která se nakonec udajně "pouze" přesouvá na rok 2007. Layo & Bushwacka jsou ale napevno zabookování a proto vystoupí v ten samý termín v Roxy. Lahudka v podání Průmyslového paláce to sice nebude, ale jako náplast za zrušenou party Roxy určitě dostatečně poslouží.
United Music: Vzhledem k neočekávaným okolnostem je agentura United Music nucena odložit konání party Incredible na rok 2007. O své oblíbené Dje však nepřijdete. Layo & Bushwacka vystoupí v plánovaném termínu 29.9. v pražském klubu Roxy, o náhradních vystoupeních ostatních jmen se stále jedná. Je velmi pravděpodobné, že další zahraniční hosté vystoupí na následujících akcích United Music – Combi:Nations a Transmission. Tímto se omlouváme všem, kteří si již vstupenky zakoupili. Vstupenky je možné vrátit v prodejních místech Ticketstream. Vstupenky budou také platné pro výše uvedené party Combi:Nations a Transmission v listopadu tohoto roku. O aktuálních výsledcích jednání s managementy umělců vás budeme informovat.

layo a buschwacka

Mathew Bushwacka se v Čechách těší opravdu nesmírné popularitě. Přesvědčit se o tom mohl každý, kdo navštívil klub Roxy při jeho četných návštěvách; býval zde častým hostem na Mixu. Ve dvojce s Layo Paskinem pak byli k vidění na památné akci Crave v pražském Abatonu a například i na festivalu Creamfields, kde odehráli skvělý liveact přímo po vystoupení skupiny Underworld. Jako dvojice přivezli do Roxy dvakrát svou klubovou noc All Night Long, která se nesmazatelně vryla do paměti všech clubberů, kteří opakovaně naplnili Roxy až po okraj.

Na kontě mají tři skvělá alba, která se nikdy neohrají Low Life, Night Works a nově také Feels closer (březen 2006). Jejich energické, nabušené sety na pomezí techhouse a breakbeatu z nich dělají unikát, umí svým jedinečným způsobem přivést publikum do varu jako nikdo jiný.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika