Masivní DnB line up v čele s Brookes Brothers otevře v Roxy novou sezónu

Masivní DnB line up v čele s Brookes Brothers otevře v Roxy novou sezónu

22. 11. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Všechny dnb headz čeká masivní line up na začátek sezóny! Do Prahy se vrací nejznámější drum&bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi a tentokrát s sebou vezou i nedávno vydané album Orange Lane. Na ROXY ale nebudou sami!
K sobě si pozvali i speciální hosty Danny Byrda a Fourward. Tyto tři projekty si vezmou na starosti celý večer 26.1. a je jasné, že nás čeká dlouhá noc a drum&bass od A do Z.

Brookes Brothers

Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

Snad každý zná londýnskou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako Tear You Down nebo Last Night z alba The Brookes Brothers z roku 2008 byly jen začátkem jejich kariéry, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem pod Hospitalem (Get On It a Gold Rush) nebo remixy pro Nero (Must Be The Feeling) a Chase and Status (Let Me Go).

Od roku 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde nyní vyšla i jejich nejnovější deska Orange Line (Flashing Lights, Moving On), ve které se opět vydávají do multižánrových vod. Do pražské ROXY přivezou společně s ní ale i prvotřídní hosty. 

Prvním z nich je britský producent Danny Byrd, se kterým je pojí nejen častá spolupráce (a to i na poslední desce), ale i právě jejich různorodost v pojetí dnb. Danny ve své tvorbě zabrousí třeba i do R&B, UK garage nebo houseu. Dalším jménem na line upu večera bude rakouský projekt Fourward, který zastane bezesporu drsnější složku večera. Tato trojitá kombinace značí jediné - 26.1. zažije ROXY neskutečně nadupanou párty, během které vezmou všechny na cestu napříč všemi zákoutími drum&bassu - od melodičtějších a jemnějších poloh až po ty opravdu tvrdé.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BROOKES BROTHERS

Pátek 26. 1. 2018
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
BROOKES BROTHERS (UK) + special guests: Danny Byrd (UK), Fourward (AT), support: Twisted:Minds (Let it Roll), 2nd stage: Arturo Legorreta (materia.fm), xxx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika