Nová party Tranzlation

Nová party Tranzlation

05. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura Trendmusic připravila novou tranceovou noc Tranzlation. Tato party se bude pravidelně objevovat v klubu Fabric v Ostravě.
Image, kvalitní sound systém a příjemné prostředí tohoto klubu skýtá předpoklady vybudovat zde kvalitní a hojně navštěvovanou party. Zaměříme se na djs, které jste v tomto klubu ještě neměli možnost slyšet a kteří svým hraním dokazují své nesporné kvality. První dj, jenž přijal naše pozvání je bezesporu bejoblíbenější ,český ,tranceový dj; Michael C. Na scéně se objevil poměrně rychle, ale svým přístupem všem ukázal, že patří mezi českou djskou špičku. Důkazem toho jsou jeho vystoupení na velkých tanečních parties se světovou djskou elitou jako jsou Tiesto, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Armin Van Buuren a dalšími.

party

Jako rezident bude pravidelně vystupovat dj Rewis, který se nedávno stal čerstvým přírůstkem bookingu Technisco. Stále více se obejvuje na kvalitních party v české republice a poslední dobou i mimo ni. Jeho sety jsou velice přesvědčivé.

Další rezident Pete Walk si dal za ambice kromě jeho houseových setů vytvořit další "additive" v podobě tranceové dimenze. Jeho sety se budou neustále vyvíjet, takže zkuste pozorně naslouchat. Celý lineup doplní stálice bookingu technisco.cz; dj Levis, který je zárukou kvalitních ,progresivních a tranceových setů.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika