FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

The Chemical Brothers přijedou na festival Metronome

The Chemical Brothers přijedou na festival Metronome
14. 12. 2017   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Britští The Chemical Brothers je další ohlášenou hvězdou třetího ročníku Metronome Festivalu Prague, který se uskuteční na pražském Výstavišti ve dnech 22. – 23. června 2018. 
„The Chemical Brothers jsou jedněmi z nejvýznamnějších vizionářů elektronické hudby posledního čtvrtstoletí. O jejich postavení na hudební scéně svědčí to, že šest z jejich alb dosáhlo první příčky britského žebříčku a že jsou držiteli čtyř cen Grammy,“ říká programová ředitelka festivalu Barbora Šubrtová. V prodejije nyní speciální́ vánoční edice vstupenek s dárky, k dostání na www.metronomefestival.cz.

Do Prahy se The Chemical Brothers vracejí po dlouhých jedenácti letech, poprvé a zatím naposledy hráli v srpnu 2007 ve sportovní hale na Výstavišti. Od té doby dvojice Toma Rowlandse a Eda Simonse, jež debutovala v polovině 90. let albem Exit Planet Dust, které pro ni bylo vstupenkou do hudební první ligy, stačila vydat dvě další vysoce ceněná alba, natočit hudbu k několika filmům (Hanna, The Hunger Games) a vystoupit na řadě největších festivalových pódií světa (Glastonbury, Sónar či Roskilde).

Pro vystoupení The Chemical Brothers bude Metronome Festival Prague ideálním prostředím. „The Chemical Brothers budou zakončovat program na hlavní scéně, takže se diváci a všichni fanoušci elektronické hudby mohou těšit na výjimečnou vizuální live show, kterou na Metronome festivalu ještě nezažili a kterou jsou koncerty této dvojice pověstné. Já osobně jsem je viděla v roce 2015 na festivalu Glastonbury a byl jeden z nejsilnějších hudebních zážitků vůbec. Jsem ráda, že ho můžeme zprostředkovat i návštěvníkům festivalu Metronome,“ dodává Barbora Šubrtová.
Metronome Festival Prague 2018 postupně oznamuje svůj program. Ze zahraničních hostů zveřejnil v minulých týdnech jména Toma Odella, Johna Calea s průřezem celou kariérou od The Velvet Underground až po své sólové novinky či Faithless DJ Setu, z domácích interpretů speciální celovečerní program ke 30. výročí založení kapely Tata Bojs, ve kterém jako hosté vystoupí také Zrní, Umakart a Midi Lidi.
 

Do Vánoc si návštěvníci mohou zakoupit vstupenky i ve speciálních balíčcích a mohou tak udělat radost sobě, ale i svým blízkým. V prodeji jsou na www.metronomefestival.cz a prostřednictvím Ticketpro.

"Nyní jsou k dispozici také limitované série vstupenek na festival jak samostatných, tak ve vánočních balíčcích spolu s gramofonovými deskami, například od interpretů jako jsou Sting, Iggy Pop nebo třeba Tata Bojs a Zrní," vyjmenovává možnosti ředitel festivalu David Gaydečka. "Kromě toho ti nejrychlejší příznivci nového festivalu získají ke vstupenkám dárek ve formě překvapení, jako je tričko, taška nebo mnoho dalšího a ke každému nákupu se vstupenkou posíláme ještě placku," dodává.

Dodal: Adéla (Chvalovská) Vašíčková, inspiro-solutions.cz

METRONOME

Pátek 22. 6. 2018 až Sobota 23. 6. 2018
od 1490 Kč
Vystupují:
The Chemical Brothers, Tom Odell, David Byrne, John Cale, Massive Attack, Tata Bojs, Midi lidi, Zrní, Umakart, Sister Bliss, Superorganism, Sexy Dancers, Tatabojs a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |