Hardstyle Family Night se potká v únoru s Czech This Future

Hardstyle Family Night se potká v únoru s Czech This Future

03. 01. 2018  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Kam v Praze za harderstyles párty v únoru? Odpověď je naprosto jasná! Vyrazte 16. února na klubovku Hardstyle Family Night Part 3. vs Czech This Future do Cover Place na Černém mostě. Rozhodně nebudete litovat! Únorovými headlinery budou norský Refusion, holandská Ysiss s americkým Rob Gee!
V pražském klubu Cover Place se 16. února uskuteční již třetí vydání akce Hardstyle Family Night. Tentokráte se akce uskuteční na dvou satege! Na Hardstyle Family Night Blue Stage přijal pozvání norský headliner Refusion. Na Czech This Future Red Stage pozvání přijalo hned 6 zahraničních hostů v čele s Rob Gee, Ysiss, Hard Effectz a Eddy Hardcore. Na akci si najdou své, ať už příznivci euphoric hardstylu či mainstream hardcoru, ale i tvrdších stylů elektronické hudby.

Rob Gee

Kvalitní muzika, bez přehánění luxusní sety a atmosféra, kterou nemá zdaleka každá klubovka. Tak se dá popsat série "Czech This Future" parties, která bude hostit Red Stage. Dalo by se říci, že ti kdo ji znají, mají už teď jasno a tahají kalendář, aby už jen zaznamenali, na kdy si nemají nic plánovat. Pro ty, kteří tuhle akci zatím náhodou minuli, rychlé seznámení "o co jde".

Koncept vznikl před deseti lety a vzal si za cíl představovat publiku nadějné DJs z více subžánrů taneční hudby. Nejinak tomu bude i v pokračování jednadvacátém. Opět se vracíme k zaběhlému „cestování“ (každé pokračování se prozatím konalo v jiném prostoru) a proto se tentokráte bude juchat v přesunutém klubu Cover Place. 

Na Czech This Future Red Stage se v průběhu večera představí 6 zahraničních hostů. Dva hosté jsou ze Slovenska Maverick a Strange Position. Další tři hosté jsou z Holandska. Těšit se můžete stejně jako loni na Ysiss a Eddy Hardcore, s kterými společně letos přijede projekt Hard Effectz! Jako hlavní hvězda večera se předvede americký rodák ROB GEE. Domácí barvy hardcore scény budou hájit jen ti nejúspěšnější Hungry Beats, kteří se předvedou ve versus setu s The Butchers.  Společně s nimi se předvede Kurwastyle Project, který vzal v posledních letech útokem mezinárodní uptempo/terror scénu. V neposlední řadě se můžete těšit na nadějné a mladé duo Crane vs Korty, kteří pro vás zahrají opening set.

Na Hardstyle Family Night Blue Stage přijal pozvání norský REFUZION. Po jeho boku se představí domácí špička v čele Mindjacker, Maicuss, Hatom, George Crusher, Vity, Dark Wizard a Deel. Pozvání přijali i slovenští Heavy Noizes, Kizzah a Uplifter.

Samozřejmou součástí každé CTF je oslava několikerých narozenin – tentokrát tak můžete popřát Honzinovi a Monice (Sranda Monťák). – vítán však bude každý – proč sedět doma, když můžete parádně zapařit na Czech This Future vs Hardstyle Family Night Osobně bych s návštěvou této párty, pokud máte rádi tvrdé beaty, neváhal ani minutu!

Takže ještě jednou v kostce: pátek 16. února od 20.00 v klubu Cover Place na akci Hardstyle Family Night Part 3. VS Czech This Future

Facebook: https://www.facebook.com/events/334384226972096/

16. 02. 2018 od 20.00 / Cover Place – Generála Janouška 1060/2, 196 00 Praha

Dj´s Czech This Future Red Stage: ROB GEE (USA), Ysiss (NL), Eddy Hardcore (NL), Hard Effectz (NL), Hungry Beats (CZ), The Butchers (CZ), KurwaStyle Project, Maverick (SK), Strange position (SK), Crane vs Korty (CZ).

Hardstyle Family Night Blue Stage: REFUZION (NOR), Mindjacker, Maicuss, Heavy Noizes, Hatom, Vity, George Crusher, Kizzah VS. Uplifter, Dark Wizard, Deel
Vstup: 200 Kč / € 10,00
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDSTYLE FAMILY NIGHT VS CZECH THIS FUTURE

Pátek 16. 2. 2018
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
ROB GEE (USA), Ysiss (NL), Eddy Hardcore (NL), Hard Effectz (NL), Hungry Beats (CZ), The Butchers (CZ), KurwaStyle Project, Maverick (SK), Strange position (SK), Crane vs Korty (CZ)., REFUZION (NOR), Mindjacker, Maicuss, Heavy Noizes, Hatom, Vity, George Crusher, Kizzah VS. Uplifter, Dark Wizard, Deel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika