FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nina Kraviz přijede na Svojšice

Nina Kraviz přijede na Svojšice
24. 01. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Organizátor festivalu Svojšice ve spolupráci s týmem agentury Beat Promotion oznámil hlavního headlinera. Je jím jedna z nějžádanějších  DJů světa, ruská hudební producentka Nina Kraviz. Vystoupí společně se svými hosty na Shaman Techno Main Stage, jejíž dramaturgii si vzala pod svou patronaci. Po více než třech letech usilovné snahy o její booking se tak organizátorům splnil jejich sen.
Nina Kraviz propadla kouzlu elektronické muziky už v polovině devadesátých let. O několik let později se přestěhovala do Moskvy kvůli studiu zubního lékařství a byla krátce součástí trojice MySpaceRocket. Kraviz se následně v roce 2009 rozhodla pro sólovou kariéru a zazářila produkcí singlů Efdemin's Naïf, Jus-Ed's Underground Quality, and Matt Edwards' Rekids. Následující rok, Kraviz vydala další hrst singlů, včetně zvukového střetu se Sascha Funkem. Její solo singl "Ghetto Kraviz" v roce 2011 nakopnul vydání jejího prvního alba. "Ghetto Kraviz" se ukázal jako nikdy nestárnoucí klubový trek, a během desetiletí byl několikrát remixován. V roce 2014  Kraviz založila label Trip a koncem roku 2016 vydala další mix CD Fabric 91. Za poslední 3 roky se stala nejžádanější DJkou planety, mixuje kompilaci pro prestižní magazín Xmag a i přes své úspěchy v modelingové branži si paradoxně dokáže zachovat status undergroundového umělce.

Nina Kravitz

Další ročník festivalu Svojšice se uskuteční 23. června 2018 na tradičním místě v areálu Svojšic u Pardubic. Festival Svojšice slibuje silný line up a jistě potěší fanoušky jak techno, tak i drum & bass hudby. 

Novinkou festivalu Svojšice je nově vytvořený příběh svojšického šamana, podle kterého se bude odvíjet budoucí podoba festivalu. Fanoušci festivalu tuto novou podobu již mohli zaznamenat na festivalové grafice, v názvech jednotlivých stagí a také se můžou těšit na samotný areál festivalu, kde bude i všechno ostatní dekorováno v tomto duchu. 

Nové názvy stagí se budou nést také v indiánském stylu. Již zmíněná Shaman Stage bude zastřešovat techno DJe, Ritual Stage bude věnována drum and bassu a pro přívržence hard techna je připravena Trans Stage. Další interprety vystupující na těchto stagích zveřejníme už brzy. Nejlevnější vstupenky na legendární Svojšice s Ninou Kraviz jsou v prodeji jenom do konce ledna! 1. února se cena vstupenek bude zdražovat.


Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
SVOJŠICE

SVOJŠICE

Sobota 23. 6. 2018
Vystupují:
Nina Kraviz /RU, Deniro /NL, Eric Cloutier /USA, Dani Sbert /SP, Alex Preda /NL, Rumenige meet Boss performance /SK, HRTL LIVE! /CZ, elektrabel LIVE! /CZ, Brynjolfur /DK (open warm up set), Džejár /CZ, High Contrast /UK, THE PROTOTYPES /UK, A.M.C /UK, B-Complex /SK, A-Cray & DJ Pixie, Dj Suki, Bifidus Aktif & Akira, Far Horizon aka Fallen Gemini & Lee Meow, Mustaffa & Sheriff, Psychodrums aka Needlax & Miss Pockett /SP, (DJ) NOBODY /BG, DJ Gumja /SVN, Golpe /CZ, Matthew Kovár /SK, DJ Peca, DJ Aghi
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |