Jerryho Barbarossa

Jerryho Barbarossa

07. 09. 2006  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (0)
Koncem září se opět otevřou brány klubu 7nebe v centru Brna pro příznivce klubového techna.
Koncepce party Barbarossa staví na prezentaci nejkvalitnější taneční hudby reprezentované neokoukanými jmény světové tech-elektro scény. Barbarossa představí na dvou stagích zástupce aktuálního zvuku tech elektra a progress house.

jerry

Live Steve Venter / UK
Hudbě se věnuje již více než 10 let a po celém světě (v poslední době zvláště v Brazílii) sklízí obrovské úspěchy. V počátcích kariéry se věnoval především industrialu a EBM. Inspirován kapelami jako Ministry, Front 242 či Skinny Puppy zakládá počátkem 90.let svou vlastní skupinu. Časem však začíná jeho hudba stále více směřovat do světa elektronických nástrojů. Kytaru a živé bicí mění za analogové synthy a drum samplery. Ovlivněn především psytrancem a po několika zážitcích na ilegálních parties také technem, se začíná naplno věnovat elektronické taneční hudbě. Popularitu mezi party people v České republice získal Dirty Bass po svém vystoupení na lednovém Imperiu, kde předvedly skvělý live set.

DJ Vladimir Vujichič / YU
Dalším zahraničním hostem bude tzv. Černý kůň Barbarossy - DJ Vladimir Vujichič. Na hlavní stage reprezentuje bývalou Yugoslavii. Tento mladý nadaný muž (v „civilním životě“ magistr farmacie) patří k Djům z Bělehradské crew Marka Nastiče a Deana Miličeviče. Vystupuje v clubech a na parties po celém Srbsku, Černé Hoře a v zahraničí dokonce i na oficiálních afterparties skupin jako je Faithless!
Pozitivní energie ve svých setech dosahuje hraním na 3 gramofonech a užíváním speciálních efektů, což během vystoupení nabízí širší možnosti k experimentování. Jeho set lze inženýrsky popsat jako "inteligentní techno s velkým množstvím breaků a pumping base-kick linií, s občas se objevujícími prvky groovy electro-acidu".

DJ Jerry (resident) / CZ
Snad nikdo by nedokázal udělat tak euforickou atmosféru než resident této párty, DJ Jerry. Začínal pořádat největší brněnskou techno akci Apokalypsa, kterou nyní čeká už 24. pokračování a jako DJ se těší stále většímu ohlasu u party people. Díky nabitému kalendáři každý víkend projezdí stovky kilometrů po České a Slovenské republice a také v zahraničí. Hrál snad ve všech velkých, ale i malých klubech a na velké většině významných techno parties i klubových nocí.Jeho mixy vás dokážou dostat do euforických chvil, kdy až nevěříte, že je vůbec možné předvést něco takového na gramofonech.Technika mixů dokazuje špičkovou a profesionální úroveň Jerryho hraní.

DJ Breeth / SK
Resident jedné z nejstarších a největších slovenských clubových akcí - seriálu Doubledecker. Začal se naplno věnovat hudbě ve svých 17 letech. Ve svých počátcích se věnoval především stylům dance, vocal house, ale i hip hopu či soulu. Současné sety v podání Dje Breetha se nesou ve znamení energie, tvrdých basů a ostrosti.

DJ Bon Finix / KYP
Aktuální progress house sound prezentuje headliner druhé taneční plochy, DJ a "objev roku" v Dance Awards 2004, Bon Finix pocházející z Kypru. Patří mezi hlavní rezident DJs klubu Mecca. Reprezentoval domácký klub mimo Česko na minitour v prestižních klubech Passage (Rakousko) a Bar Rouge (Švýcarsko). Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje vše, co má pozitivní energii – od tribal housu až po našláplý progressive. Bon Finix ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé – tedy dělá to, co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.

Klubová noc Barbarossa také přinese vychytávky v podobě chill out zone (koktejl bar, fotbálky, atd.), plazmové obrazovky od mix.cz, dekorace, video performance by VJ Kombajn, sound by Marcel Audio, laser by Sonny, prodej party doplňků – vějíře, lightsticky.

Vstupné je 99 kč

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika