Fotky z příprav Semtex Culture

Fotky z příprav Semtex Culture

08. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravili jsme poslední praktické informace, které byste měli znát před samotnou výpravou na festival Semtex Culture. Článek je dále obohacen fotografiemi z příprav festivalu.
Semtex Culture i přes skvělý line-up drží cenu vstupenek velice nízko. Dvoudenní permanentka na festival Semtex Culture stojí na místě 470 Kč, jednodenní pořídíte za 385 Kč.

Na letošním ročníku vyroste kromě parkoviště také velké stanové městečko. Obě tato místa budou oplocena a střežena. Přesto pořadatel neručí za bezpečnost věcí ve stanovém městečku, přivezte si zámeček na zamknutí stanu. Parkování bude na zpevněné ploše hned vedle stanového kempu a jak v areálu, tak přímo ve stanovém městečku bude dostatečný počet sociálních zařízení, včetně toalet, pisoárů, umyvadel a sprch.

semtex culture

Kemp se otevírá v pátek 8. září v 16:00 a uzavře se v neděli 10. září ve 12:00. Prosím respektujte tuto vymezenou dobu, tj. nejezděte do stanového městečka dříve apod. Cena za stanování je 50 Kč za osobu (ubytování od pátku do neděle).

Parkování s osobním autem do 3,5 tuny vás bude stát celkem 50 Kč, za dodávku nad 3,5 tuny nebo autobus zaplatíte 300 Kč (cena za všechny dny dohromady).

Pokud pojedete autem, vězte, že parkoviště má velikou kapacitu, která jistě nebude zcela vyčerpána. Pojedete-li městskou hromadnou dopravou, použijte autobus číslo 45 do zastávky Líšeň - Mariánské údolí.

Na festivalu bude k vidění světový unikát, protihluková stěna o rozměrech 6,5 x 45 metrů, která zabrání šíření hluku do obytných částí města. Její ukotvení jistí ještě zaparkované kamiony.

Vstup na festival není nijak omezen. Děti do deseti let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Celý areál festivalu je bezbariérový. Vozíčkáři s průkazem ZTP mají vstup zdarma.

Psi budou do areálu vpuštěni pouze s náhubkem a musí být po celou dobu na vodítku. Vstup psů ovšem příliš nedoporučujeme.

Do areálu je přísný zákaz vnášení zbraní a jiných nebezpečných předmětů (nůžky, pyrotechnika apod.), jakýchkoliv skleněných nádob včetně lahví, jídla a pití (to si můžete ponechat ve stanovém městečku či v autě), hořlavin, toxických a jiných omamných látek.

semtex culture

semtex culture

semtex culture

semtex culture

semtex culture

semtex culture

semtex culture

semtex culture

semtex culture
semtex culture

semtex culture
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika