Vystoupení kultovních Freak Power se blíží

Vystoupení kultovních Freak Power se blíží

20. 03. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kapela Freak Power, která se nebojí namíchat acid  house, acid jazz, funk a trip hop, dorazí za pár dní za českými fanoušky do Prahy a Brna. V čele s nepřehlédnutelným trombonistou a zpěvákem Ashley Slaterem oslnili české fanoušky již v roce 2008 na velkolepém narozeninovém koncertu s Monkey Business, a o rok později vystoupili  s velkým úspěchem na festivalu spolu s Mobym.
Fanoušci se mohou v rámci České republiky těšit hned na dva koncerty a vychutnat si i největší hity, které vznikly ještě za dob spolupráce s legendárním Fatboy Slimem. Koncert proběhne 3. dubna od 21 hodin v Brně v Radost Concert Hall 
a 4. dubna od 21 hodin v Lucerna Music Baru v Praze.

Freak Power

Extravagantní frontman Ashley Slater, vynikající muzikant a showman, má za sebou spolupráci s kapelou Monkey Business i na producentském poli. Před sedmi lety odpověděl sympatický Ashley Slater ironicky na otázku českého novináře, co znamenalo pro světovou hudbu působení Freak Power: „Nic. My jsme se nikdy necítili být slavní. Hráli jsme asi čtyři roky docela velké koncerty, to ano, ale pak přišel Fatboy Slim, takže to skončilo. Bylo nám fajn, líbilo se mi to. Muzikant jsem od šestnácti let. Tohle byla jen epizoda s trochu lepšími autobusy na turné a většími sály.”

Přijďte se přesvědčit o tom, že Freak Power mají pořád dost síly, aby nadchli po letech znovu české publikum. Těšit se můžete na speciální koncerty, které proběhnou 3. dubna v Brně v Radost Concert Hall a 4. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Kdo by nestihnul, třetí koncert se uskuteční v Bratislavě v Ateliéru Babylon. 

Do Prahy přijedou Freak Power v sestavě: Ashley Slater zpěv a trombon, Dale Davis na basu, Tony Remy s kytarou, Carly Bryant u kláves, Adam Bushell na bicí a doprovodných vokálů se zhostí dámy Kate Cameron a Nicola Bright-Thomas.

Vstupenky na koncerty můžete zakoupit v síti Ticketpro a další informace naleznete na www.freakpower.cz


Dodal: Lenka Sloupová, Presscode.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREAK POWER

Pondělí 28. 5. 2018
Vystupují:
Freak Power (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika