Monoloc a Milton Bradley přivezou do Roxy berlínské techno

Monoloc a Milton Bradley přivezou do Roxy berlínské techno

23. 03. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Začátek června bude pojat temně a dunivě. Do Prahy se vrátí zástupce Rødhådova berlínského labelu Dystopian, Monoloc, a nebude na to sám. Podpoří ho jeho stájový kolega Milton Bradley, aby společně na jednu noc proměnili Roxy v chrám techna.
Monolocovo poslední album bylo Mixmagem označeno za korunovační klenot labelu. Není to ale jediná perla z jeho produkce. Za zmínku stojí třeba track Phoenix pro kompilaci Afterlife pod taktovkou Tale of Us.



​Předprodej začíná 22. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Monoloc je techno fanatik, který si ale nejdřív prošel transformací z rocku a heavy metalu. Jakmile objevil elektroniku, zasvětil svůj život tanečnímu parketu. Aby šel štěstí naproti, přestěhoval se z rodného Frankfurtu do Berlína a příklon k technu byl nevyhnutelný. Od začátků vlastní hudební produkce pak uběhlo dlouhých šest let, než byl spokojen s jejím zvukem a rozhodl se dát ji k poslechu někomu jinému. To okamžitě vyústilo v přátelství s Chrisem Lieblingem a prvním releasům na CLR roku 2008. Narozdíl od Monoloca je Milton Bradley rodilý berlíňan a tak jeho první kontakt s hudbou byl poslech acid house, od kterého byl jen krok k belgickému technu. Záhy začal sbírat desky a hrát, ale k vlastní produkci se dostal až v době, kdy Monolocovi vycházelo první EP.
 
I přesto, že s cestami za hraním začal Monoloc poměrně pozdě v roce 2010, patří v současné době ke stálicím světové techno scény. Pravidelně hraje na festivalu Afterlife a parties Rødhådova labelu Dystopian. Objevil se na festivalech Melt a Awakenings či v londýnském Fabricu. Ve spojení s Miltonem Bradleym tak čeká zaručená kvalitní zábava pro každého nadšence do hutného temného zvuku a tlumených světel se stroboskopy. Pokud na vás tento popis sedí, oblečte černou a přijďte 1. června do ROXY.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MONOLOC

Pátek 1. 6. 2018
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Monoloc (DE), Milton Bradley (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika