Duplex představuje nový web

Duplex představuje nový web

23. 03. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncem roku 2017 proběhly změny ve vedení klubu a v produkčním týmu. Společně s touto změnou také bylo na čase pro naše fanoušky připravit také nový web, který vám dnešním dnem můžeme konečně představit. Věříme, že se vám nový web bude líbit. Pojďme si společně představit jeho jednotlivé části a k čemu je můžete využít.
Duplex

www.duplex.cz

V pravé horní části je tlačítko VIP Rezervace, které můžete využít pro online rezervaci vašeho stolu na konkrétní datum vaší návštěvy. V Menu vás čekají následující sekce. Blog vás bude podrobně informovat o akuálním dění v klubu i na české taneční scéně. Sledujte ho bedlivě, protože zde budeme také vyhlašovat různé soutěže o VIP vstupy a konzumace na baru, ale hlavně se zde dozvíte, kdy v klubu vystoupí jaká zahraniční hvězda, se kterými budeme pravidelně připravovat zajímavé rozhovory. V programové části se dozvíte, jaké akce můžete v nejbližší době navštívit. Navíc můžete pohodlně zakoupit vstupenky na konkrétní akce online.
Jak tomu bylo i v minulosti, tak se kdokoliv s trvalým pobytem v ČR může zaregistrovat mezi členy klubu a získat tak svoji vlastní Duplex klubovou kartu, která opravňuje ke vstupu na většinu akcí zdarma a navíc získáte také slevu na baru až do výše 15%. 

Děkujeme za vaši přízeň a budme se těšit na vaši příští návštěvu.

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SAKURA WITH BLINDERS (PL)

Sobota 24. 3. 2018
Vystupují:
Stayer, Angry Beats. BLINDERS (PL), Lukas Innemann
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika