Vyhrajte VIP vstupy na Metropolis se Sikdope

Vyhrajte VIP vstupy na Metropolis se Sikdope

04. 04. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duplex Club si pro vás na pátek 13. dubna připravil už páté pokračování své vlajkové rezidentní noci Metropolis. Tato noc si bere za cíl představit pražskému klubovému publiku zajímavé zahraniční hosty. V minulosti jsme vám již představili Mr. Belt & Wezol, Moksi, Wiwek a Cyberpunkers. Tentokrát se metropolitnímu publiku představí jedinečný DJ a producent Sikdope!
Vy máte nyní přílžeitost VYHRÁT 2x VIP VSTUP na tuto skvělou párty včetně rezervace stolu pro 2 osoby a 3400kč konzumaci na baru! Je tu pouze jediná věc, kterou musíte udělat. Přihásit se do našeho mailing listu na naší webové stránce ww.duplex.cz a my vylosujeme 11. dubna výherce na naší Facebook stránce.

Jako člen našeho mailing listu získáte veškeré informace o našich velkých eventech a šanci vyhrát další vstupy na nadcházející akce. Najděte formulář na přihlášení do soutěže na naší hlavín stránce a staňte se čelenem DUPLEX family.

MEtropolis Skidope

Sikdope (Spinnin/Universal Music/Musical Freedom/Fly Eye)
Pokuď zrovna neřádí na největšíh mejdanech po celém světě, tak Sikdope tráví svůj čas ve studiu, aby pro vás připravil nové revoluční tracky. Tento poslký dj a producent začal tvořit již velmi mladý. Navštěvoval jednu z nejprestižnějších hudebních škol v Polsku a po devíti letech se stal jedním z nejuznávanějších producentů na polské hudební scéně. Od Bass House po Trap – Sikdope začíná patřit mezi nejznámější pionýry na scéně elektronické taneční hudby.

Moc se těšíme, až vám ho představíme 13. dubna v Duplexu! Vidíme se tam!

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

METROPOLIS

Pátek 13. 4. 2018
Vystupují:
Sikdope (Spinnin/Universal Music/Musical Freedom/Fly Eye)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika